Сьогодні вночі близько опівночі горіло приміщення експоцентру. Пожежа завдала незначних збитків, але виставку-ярмарок “Купуй вінницьке” закрили. Працівники організацій, які розміщуються на другому поверсі приміщення, працюють у звичному режимі.

- Сталось коротке замикання у холодильнику одного із підприємств-учасників виставки. Воно виставляло на показ-продаж рибну продукцію. Остаточних висновків експертизи щодо причин пожежі ще немає. У нас пошкоджено незначну частину приміщення першого поверху: приблизно чотири квадратних метри. А у фірми, якій належав холодильник — більше. Це не велика пожежа, яку пожежники ліквідували за п’ять хвилин. Проте виставка “Купуй вінницьке”, присвячена Дню міста, закрита. Вона мала б працювати у п’ятницю і суботу, - розповідає директор Вінницької торгово-промислової палати Юрій Кулаков.

Як повідомили у прес-службі УМНС України у Вінницькій області, на виклик виїхало чотири спецмашини, а на гасіння пожежі задіяли 20 осіб особового складу УМНС. Обставини і причини пожежі з’совуються, а збитки підраховуються.

Юрій Кулаков поділився, що кошти на ремонт приміщення є, і найближчим часом займатись будуть саме цим.


Переглядів: 4163
Поширень: 0