Мета тематичного фонду «Одна копійка» – максимально допомогти дітям, які перебувають у школах інтернатах Вінницької області, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, обдарованій молоді нашої громади.

Ми впевнені, якщо кожен відвідувач систематично, хоча б один раз на тиждень кидатиме у скриньку тільки 1 копійку, то за місяць збиратиметься суттєва сума, якою ми реально допоможемо тим дітям, доля яких позбавила батьківського тепла і опіки, обдарованим дітям, які не мають можливості повноцінно навчатись та розвиватись.

Прозорі скриньки свідчать про прозорість наших дій. Інкасація проводиться тільки за присутності свідків, тобто Вас, шановні вінничани. Інкасовані суми перераховуються на рахунок фонду і розподіляються через гранти Експертною радою на покращення дозвілля дітей-сиріт, які проживають у школах-інтернатах Вінницької області, на вирішення актуальних проблем з метою створення сприятливого середовища для розвитку та самореалізації дітей, а також інші проблемні питання.

В цільовому використанні коштів може переконатись будь-хто, приєднавшись до благодійних акцій під час безпосередніх виїздів у дитячі будинки області та інших благодійних заходів.

Від початку благодійної акції «Одна копійка», організатори та активісти, що до неї долучилися, відвідали 15 дитячих будинків, надали матеріальну допомогу 30 малозабезпеченим сім’ям, 10 діткам з багатодітних сімей подарували комп’ютери. Кожен візит до дитячого будинку став незабутнім для малюків, адже подаровані іграшки, м’ячі та багато інших розвиваючих ігор стануть надзвичайно корисними для їхнього загального розвитку. Організатори намагалися індивідуально підходити до кожного інтернату і в залежності до їхніх потреб підбирали подарунки та необхідні речі.

Варто відзначити, що не залишилися поза увагою і медичні заклади Вінниччини. Так, для діток хворих на цукровий діабет, було придбано систему Paradigm Real –Time, вартістю 36 тисяч гривен. Це невеличкий пристрій, який дозволяє визначати цукор в реальному часі, без затримок. Це дуже важливо і дозволяє вживати невідкладних заходів, особливо необхідних при настанні гіпоглікемії.

Якщо Ви бажаєте долучитись до діяльності фонду «Подільська громада» та «Бригантина» або у Вас є зауваження та пропозиції, можна звертатись за телефонами: (0432) 67-20-96, 066-705-52-44Андрій Дручинський або 096-915-86-40 Альона Кирилюк .

Більш детально про роботу фонду можна дізнатись на: www.gromada.vn.ua

Дякуємо!
Ваша доброта – це універсальний подарунок кожному!!!

 


Переглядів: 3962
Поширень: 0