За її тендітними плечима чималий досвід участі у різноманітних конкурсах краси. З цією милою та ніжною 19-річною красунею люблять співпрацювати відомі фотографи та модельєри. Вона неперевершена на подіумі та в спалахах фотооб’єктивів. Зовсім нещодавно її красу оцінили Періс Хілтон, Володимир Кличко, Жан-Клод Ван Дам, Анна Бессонова... Попереду на неї чекає Всесвітній конкурс краси у Лондоні… А вона продовжує їздити в громадському транспорті й дарувати сонячну посмішку звичайним перехожим рідного міста.

Знайомтесь, Ярослава Куряча — «Міс Україна 2011». У ексклюзивному інтерв’ю для «ТУТ ВСЕ» перша красуня країни розкрила секрети своєї краси та розповіла про чесну перемогу і заповітні мрії.

- Відомо, що це далеко не перший твій конкурс краси. З чого усе починалось?

- У мене в дитинстві навіть в думках не було брати участь у подібних конкурсах краси, йти в модельне агентство. Вперше спробувала свої сили на шкільному конкурсі краси. Згодом, побачивши по телевізору рекламу одного з агентств, вирішила все-таки займатися там. Того ж року потрапила на конкурс «Міс Вінниця», на якому увійшла до трійки красунь-переможниць. Далі був Міжнародний конкурс «Перлина чорного моря», який я виграла. Потім «Ford Models».....

- Що дала тобі участь у цих конкурсах?

- Я не ставила собі за ціль самоcтвердитися за рахунок конкурсів краси, не гонюся за тим, щоб отримати популярність. Якщо вже доля дарує таку можливість десь взяти участь, то із задоволенням користуюсь цим.

- Як вдалося пройти кастинг на конкурс такого високого рівня?

- Наше місто мала б представляти дівчина, яка перемогла в регіональному відборі, однак існує ще додатковий кастинг, який проводить комітет «Міс Україна» і на якому я, власне, набрала більше голосів журі й пройшла далі в число 26 конкурсанток.

- Поки що ти перша і єдина з вінничанок, яка за всю історію існування конкурсу краси «Міс Україна» здобула цей титул. Щиро вітаю тебе. Що відчула в той момент, коли на сцені оголосили твоє ім’я, як переможниці?

- Дякую, звісно, за привітання. Це для мене було щось неймовірне. Звичайно, коли я йшла на конкурс, то надія жевріла, а раптом мені пощастить виграти. Чесно зізнаюсь, що відчуття такі були впродовж двох тижнів, коли я перебувала у Києві на репетиціях. Однак самі відчуття, коли твоє ім’я оголошують на сцені, а на голову одягають корону — це не передати словами. Сльози самі покотились з очей. У подарунок отримала лише набір косметики та букет квітів. Корона — перехідна і залишилась у Києві.

- Чи присвячуєш комусь конкретно свою перемогу?

- Моя перемога це в першу чергу подяка батькам, зокрема мамі, яка в певній мірі мене підштовхнула до участі в конкурсі. Сама я досить сором’язлива і мабуть сама ніколи не насмілилась піти на якийсь з кастингів, а мама мене стимулює до цього. За що їй дуже вдячна.

- Як долала хвилювання перед виходом на сцену?

- Хвилювання завжди присутнє, але на сцену виходити я не боюсь. Переживаєш, щоб на сцені не послизнутись, гарно себе презентувати. Особливих талісманів у мене немає. Є віра в себе й відчуття того, що рідні тебе підтримують у залі. Приємно, коли навіть підтримували напередодні телефонними дзвінками.

- Чи нормально складались відносини з іншими конкурсантками? Були конфлікти чи заздрощі?

- Я по характеру людина спокійна і не конфліктна. Так, люди різні трапляються, однак мені ні з ким не доводилось конфліктувати. Після коронації дівчата мене вітали, і як мені здається, це було щиро. Також фотографувались разом.

- Кажуть, що зазвичай на конкурсах краси усі титули куплені й потрібно мати серйозні зв’язки...

- Так, дійсно ходять такі чутки. Але вони мене не стосуються. Своїм прикладом, тим людям, які мене дійсно знають, я доводжу, що справедливість в світі все ж таки існує і світ не без добрих людей. Ні грошей, ні знайомств у мене немає, тому на конкурсі я чесно перемогла.

- Розкажи про свою родину, де працюють твої батьки?

- Мама працює педагогом у школі, а батько — майор, начальник спортивного комплексу МНС. Також є старший брат.

- А де здобуваєш освіту?

- Навчаюсь на третьому курсі заочного відділення у Національній академії керівних кадрів культури та мистецтв у Києві (хореографічне відділення). До цього закінчила Вінницьке училище культури та мистецтв ім..Леонтовича.

- Твоє життя якось змінилося після перемоги у конкурсі «Міс Україна»?

- Трішки змінилися погляди на життя, інтереси. Розширилося коло знайомих. Доречі, одразу після перемоги в конкурсі за кілька днів на мою сторінку у соціальній мережі подали заявки більше 400 людей, але додавати їх у друзі я не поспішаю, адже близькі мені люди вже є в списку моїх справжніх друзів. Також маю можливість спілкуватися з популярними людьми. Постійні інтерв’ю та підготовка до нового конкурсу. На вулиці поки що не впізнають. А що стосується моїх внутрішніх якостей, то не змінилося абсолютно нічого — якою була, такою і залишилась.

- Якісь вигідні та заманливі пропозиції від модельних агенцій чи відомих брендів уже надходили?

- Поки що конкретних пропозицій не було. Але багато агенцій вже зацікавились, пропонують співпрацю.

- Чи є у тебе якісь зобов’язання як у власниці титулу «Міс Україна»?

- Маю займатися благодійністю.

- Уже пакуєш валізи для поїзди у Лондон?

- Сам конкурс «Міс Всесвіт» буде проходити 6 листопада, однак у Лондон я відлітаю ще 19 жовтня. З підготовкою, зокрема пошиттям одягу, займатиметься київський дизайнер Стелла Шаховська. Також потрібно підготуватись до конкурсу талантів. Це буде хореографічна постановка у моєму виконанні. Зараз займаюся також англійською мовою. На конкурсі буде аж 120 дівчат, тож конкуренція у мене неймовірна.

- Про що ти мрієш?

- Мабуть, як і всі дівчата, мрію про створення сім’ї. А що стосується самореалізації в плані роботи, то хотілося б відкрити мережу власних танцювальних студій для дітей по всій Україні. Хочеться гармонійно все поєднувати у своєму житті.

- Поділися секретом своєї краси.

- В першу чергу за природну красу я маю дякувати батькам. Відчуваю, що я дитина бажана і кохана, а це в житті людини відіграє досить важливу роль. Насправді секрету краси у мене немає. Все просто: здорове харчування, заняття спортом (у моєму випадку це танці), здоровий спосіб життя та відчуття гармонії. Дієти в моєму житті були, однак інколи я можу дозволити собі тортик, люблю солодощі, шоколад — моя слабкість.

- Як зазвичай відпочиваєш?

- У мене досить напружений графік, тому коли випадає можливість відпочити, хочеться в першу чергу відіспатись. Люблю почитати, провести час з друзями. Також важливо знаходити час, щоб побути наодинці з собою, думками. Музику люблю спокійну.

- Що ти порадиш чи побажаєш нашим читачам?

- Усім читачам хотілося б побажати внутрішньої гармонії. Ніколи не потрібно лінуватися, а завжди працювати й сподіватися на краще. Не забувайте мріяти і вірити в те, що мрії здійснюються.

Спілкувалась Наталя Ксенчина


Переглядів: 10521
Поширень: 0