Освітян міста вже почали вітати з професійним святомВшанувати учительство області та привітати зі святом завітали до театру ім. Садовського міський голова Володимир Гройсман, перший заступник голови облдержадміністрації Іван Мовчан, заступник голови ОДА Любов Спірідонова, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк та голова профспілкового комітету педагогічних працівників Сергій Пугачов.

«Це свято усіх, хто обрав нелегкий шлях наставника, хто плекає інтелектуальну міць та тонку душевність нашої молоді, дає світло знань і багатство духу, примножує освітянські здобутки Вінницького краю, докладає часточку своєї душі для розвитку інтелектуального та культурного потенціалу нації, - зазначив у вітальному слові перший заступник голови облдержадміністрації Іван Освітян міста вже почали вітати з професійним святомМовчан. - Упевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження світоглядних цінностей, моралі та виховання справжніх патріотів України, з вірою, ентузіазмом та на рівні вимог часу будете вдосконалювати навчально-виховний процес, забезпечувати належні умови розвитку і творчої самореалізації кожного юного громадянина нашої держави».

Свято було своєрідним підсумком учительської роботи за минулий навчальний рік. Тож чимало педагогів Вінниччини були відзначені нагородами різного рівня за значні здобутки в освітянській галузі.

Освітян міста вже почали вітати з професійним святомТак, Почесною грамотою Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради відзначено 40 педагогів, грамотою управління освіти і науки облдержадміністрації та обласного комітету профспілки працівників освіти і науки - 43 педпрацівники. 3 учителі нагороджені обласною педагогічною премією (І премія – 4 мінімальні зарплати; ІІ премія – 3; ІІІ – 2 мінімальні зарплати). Свої нагороди отримали й переможці обласного конкурсу кращих керівників загальноосвітніх навчальних закладів «Лідери подільської освіти».

Кожному із нагороджених вручено грошову премію. Загальна сума виплат склала понад 76 тисяч гривень.

Окрім того, на урочистому зібранні вручено сертифікати закладам-переможцям у конкурсі проектів на здобуття грантів. Цьогоріч на виплату грантів, використано 440 тис. гривень з обласного бюджету. Кошти на втілення власних інноваційних розробок отримав 21 навчальний заклад.


Переглядів: 3346
Поширень: 0