День Вінниці

Чимало вуличних дійств буде відбуватись за участю акторів саме цього театру. Це будуть вогні, танці, музика, актори на ходулях, бій гонгів, феєрверки і навіть танці на ходулях.


Таким чином, актори театру доведуть, що старовинна культура вуличних дійств не повинна зберігатись лише на паперах та у пам’яті народу - це спосіб існування, стиль життя, про який і хочеться розповісти за допомогою театралізованого шоу.


Цьогорічий день народження Вінниці пройде по-особливому – різні театри, які приїдуть на святкування, продемонструють вінничанам старовинні весільні пісні та ті, що співають на хрестини. Окрім цього, вінничани зможуть побачити різножанрові вистави. Деякі з акторів потраплять на старовинне весілля всіх часів і народів – слов’янське, італійське, іспанське та українське. А найцікавіше те, що усі вистави супроводжуються живим співом та танцями. Подібні шоу вінничани зможуть спостерігати цілий день.


Іще один широко відомий у світі театр «КТО» під керівництвом Єжи Зоня поставить сценку «Дон Кіхот». У цій виставі головний герой буде продовжувати війну із млинами, але йому ніяк не вдаватиметься вгамувати свого зброєносця Санчо Панса. Театру «КТО» більше 30 років, його вистави бачили більш як 1 млн. глядачів майже на усіх континентах.


Кожен, хто прийде на святкування Дня міста, зможе вдосталь насолодитися атмосферою старовини, яка буде панувати на вулицях Вінниці.


Переглядів: 6444
Поширень: 0