Вінницький губернатор вийшов до мітингу «Переоблік влади»Спочатку голова облдержадміністрації зустрівся з керівництвом обласного осередку ВО «Громадянський рух «Вперед!» та ГО «Підприємці Поділля», а потім вийшов до учасників акції протесту. Микола Джига наголосив: влада зацікавлена в стабільному розвитку підприємництва та запевнив, що вимоги пікетувальників області будуть доведені до відому керівництва держави.

«Ми повинні створити умови, щоб у людей була стабільна робота і гідна зарплата, для цього ми робимо усе можливе, щоб економіка в області покращувалась, створювались нові робочі місця», - підкреслив голова облдержадміністрації на зустрічі з активістами акції.

Микола Джига ознайомився з резолюцією акції протесту в рамках Всеукраїнської громадянської акції "ВПЕРЕД!", що відбувалась у Вінниці, та повідомив, що усі викладені пропозиції озвучить перед урядом країни.

Щоб проінформувати про це решту учасників акції, голова облдержадміністрації вийшов на площу перед адмінбудівлею обласної ради.

Він поспілкувався з підприємцями та зазначив: «Область динамічно розвивається, сьогодні область краща по основним показникам агроромислового розвитку, оскільки наша область на 75% є аграрною. Але є багато проблем, які не можливо миттєво вирішити. Проте ми намагаємось вирішувати те, що від нас залежить, і ми рахуємось з людьми ».

Вінницький губернатор вийшов до мітингу «Переоблік влади»Він додав: «Ми хочемо, щоб в області був порядок і була дисципліна, щоб ніхто не смів наживатися за рахунок інших».

Микола Джига підкреслив, що тільки спілкуючись з людьми і вислуховуючи їх думку, влада може прийняти правильні рішення. «Ваші вимоги, - звернувся він до учасників мітингу, - справедливі, для того я і вийшов, щоб вас вислухати і по можливості допомогти вирішити проблемні питання. Малий і середній бізнес повинен вільно розвиватися», - резюмував він.

ВО «Громадянський рух «Вперед!» 1 грудня провело всеукраїнську акцію протесту «Переоблік влади» за участю підприємців, що працюють на ринках.

Учасники акції вимагали скасувати законодавчі акти щодо спрощеної системи оподаткування, зменшити ЄСВ до 18 %; забезпечити реалізацію передбачених законодавством соціальних пільг та гарантій.


Переглядів: 3924
Поширень: 0