2 січня 2012 року на вулицях міста розпочався марафон новорічних флешмобів. Першим розпочав естафету танцювальний флешмоб від італійського Діда Мороза – Бабо Натале. Півсотні молоді в шапочках Діда Мороза, світловими паличками та на чолі з так званим - Адріано Челентано, хлопцем у символічному італійському капелюсі, пройшлись по центральних вулицях Вінниці з танцем-попурі.

Глядачами цього яскравого неординарного дійства стало декілька сотень вінничан, які, навіть, приєднувались до танцю. Розпочалось усе в сквері Козицького, після чого флешмоб виник на майдані Незалежності, площі Театральній і логічно завершився на майдані біля Літнього театру навпроти головної ялинки міста.

В цей час на ялинці відбувалась презентація кухні від італійського Діда Мороза. Зустріч Бабо Натале та «Адріано Челентано» переросла в хореографічний батл.

Впродовж новорічних свят у Вінниці триватимуть флешмоби за участю Дідів Морозів різних країн світу. Тому у кожного вінничанина та гостей міста є можливість стати учасником та дізнатись більше про того чи іншого Діда Мороза, його культуру та звичаї.


Переглядів: 5066
Поширень: 0