Російський інвестор, який ще в докризові часи придбав через аукціон землю з умовою реконструкції півострова “Бригантина”, готовий повернутись до реалізації проекту. А саме, культурно-розважального центру, повідомила газета “Вінницькі реалії”.

- Наразі розробляється лише концепція освоєння території, на якій розташовані церква та водонапірна станція, - пояснює відомий у Вінниці архітектор, голова Вінницької філії НДІ проект реконструкції Олександр Рекута. - Коли від розробок ТОВ “Бригантина-В” перейде до робіт на місцевості, знову ж, ніхто не знає.

За словами Олександра Рекути, на проектування такого об\'єкта потрібно не менше двох років. У будь-якому випадку, цим займуться кілька організацій. Причина — у багатофункціональності запланованого центру родинного дозвілля і необхідності реконструкції рекреаційної 6-гектарної зони.

Окрім іншого, забудовнику доведеться займатися очищенням річки Тяжилівки, укріпленням берегів з трьох боків, прокладанням комунікацій, будівництвом газорозподільного пункту і трансформаторної підстанції.



Переглядів: 7614
Поширень: 0