У ток-шоу брали участь міський голова Вінниці Володимир Гройсман, голова Вінницької Обласної ради Сергій Татусяк, голова податкової служби Вінниччини Ірина Зленко, а також провідні політики, підприємці та громадські діячі регіону.

Голова податкової служби Вінничини Ірина Зленко взяла участь у ток-шоу Радіо „Ера-ФМ” «Коло запитань»

Програма «Коло Запитань» транслювалась на хвилях Радіо «Ера-FM» у прямому ефірі. У ході її проведення гості та аудиторія обговорювали актуальні для Вінниччини проблеми. Основними темами програми були «Стратегія розвитку Вінниці» та «Проблеми виробників молока».

За словами голови ДПС у області Ірини Зленко, рівень добровільної сплати податків платниками краю на сьогодні сягає майже 97%. До стовідсоткової позначки працівники відомства наближаються за допомогою налагодження співпраці як з органами місцевого самоврядування, так і з бізнесом: „Ми готові почути бізнес та сприяти його розвитку, але хочемо, щоб і бізнес почув владу. Належна та своєчасна сплата податків – це неухильний обов’язок кожного. Лише за умови яйого виконання суб’єктами господарювання можливе забезпечення надходження до бюджетів і створення сприятливого середовища для економічного розвитку краю.”

Як запевнив голова Ради територіального відділення асоціації платників податків України у області Юрій Захарчук, високий рівень порозуміння платників податків з податківцями вирізняє Вінниччину з-поміж інших регіонів країни. Питання, які потребують врегулювання, вирішуються спільними зусиллями, в результаті пропозиції представників бізнесу напрацьовуються та надсилаються до органів законодавчої ініціативи: „Не секрет, що дуже часто причиною непорозумінь є елементарна необізнаність суб’єктів господарювання. Тому ті заходи, які на сьогодні проводить податкова служба області, значною мірою сприяє поінформованості платників податків щодо законодавчих змін та забезпечує зворотній зв’язок.”


 



Переглядів: 4395
Поширень: 0