Урочиста програма відкриття розпочнеться на Набережній Рошен у м. Вінниця. У програмі: французьке шоу «Mobilissimo», «Ars Nova» та багато несподіваних і неповторних номерів, які створять магічну атмосферу. Але, як і завжди - головним героєм дійства є Фонтан з новою неповторною програмою, яка гарантує яскраві емоції та гарний настрій.

Святкове відкриття нового сезону роботи Фонтану буде транслюватися у прямому ефірі трьома телевізійними каналами – «5 канал», ВДТ-6 та «ВІТА». On-line трансляцію проводитиме сайт Korrespondent.net.

У зв’язку із відкриттям фонтану 22 квітня о 19:30 рух транспорту по центральному мосту буде перекрито.

Від 23 квітня з 14:00 до 22:00 години для усіх бажаючих, дітей, дорослих, вінничан та гостей міста, кожного дня працюватиме Фонтан з новою програмою (графік програми буде опубліковано додатково).

Технічні характеристики Фонтану: висота понад 60 метрів, фронтальний розліт - 140 метрів, встановлено на відкритому водоймищі – річці Південний Буг.

Цей соціально-культурний та інфраструктурний проект було повністю реалізовано за рахунок інвестиції Фонду Петра Порошенка. Загальна вартість проекту Набережної РОШЕН і Фонтана перевищує 70 млн. грн.

 



Переглядів: 18494
Поширень: 0