Сьогодні зранку, о 8:43 на проспекті Коцюбинського зупинились трамваї. Причиною пробки стало зіткнення на коліях напроти пам’ятника М. Коцюбинському “Мерседеса спринтера” і “Кіа”.

Потерпілих не було, як і особливих пошкоджень авто, проте...

- Коли я о 8:43 під’їхала, то машини уже стояли на колії, - розповіла Наталя, водій трамваю №292, який прямував у напрямку залізничного вокзалу за маршрутом №1. - Хто у кого врізався не знаю. У таких випадках ми кажемо людям, що з проїзними талонами можна пересісти на інший транспорт: троллейбус чи автобуси муніципальні.

- Я дитину віз на тренування, - пояснив водій “Kia Cerato” Віктор. - Виїжджав з Нансена і повертав ліворуч. Як так сталось — не знаю. Після аварії дитина пішла на тренування пішки.

А от водій “Мерседесу” Леонід, за кілька хвилин після аварії зняв табличку із №134. Каже, що їхав без пасажирів.

- “Кіа” мене підрізав, я уже тікав на трамвайній лінії, - говорить Леонід. - Звичайно я сам їхав на базар. У ДТП ще ніколи не потрапляв, хіба у дитинстві з велосипеда падав.

Обставини аварії з’ясовують правоохоронці. А у Вінницькому трамвайно-тролейбусному управлінні підраховують суму збитків від простою, яку очевидно прийдеться відшкодовувати винуватцю аварії.

За словами начальника безпеки руху транспорту КП “ВТТУ” Олександра Глухова, більше 20 трамваїв простояло близько 24 хвилин.



Переглядів: 4542
Поширень: 0