Півтора місяці тривав Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку та фотографій під назвою «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху!». У ньому взяли участь діти віком від 5 до 16 років зі всіх куточків країни і Вінниччини, зокрема.   Його метою було залучити дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, і саме у такий спосіб провести профілактичну роботу серед підростаючого покоління.

Нагороджували переможців конкурсу 19 квітня у Київському Державному Академічному театрі ляльок. А привітав їх особисто міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, зазначивши, що проведення таких заходів має важливе значення, адже це своєрідна форма виховання молодого покоління. Традиційно, у числі переможців конкурсу є представники нашої області. Цьогоріч, переможцем у своїй віковій категорії став Владислав Мусій – 15-річний учень ЗОШ №12 м. Вінниці.

Як і усі переможці він отримав диплом за підписом міністра МВС та цінні подарунки: комп’ютер-планшет та теплу ковдру з логотипом МВС. За словами Владислава: « він не очікував на такі подарунки, тому дуже задоволений, що його та усіх інших дітей так тепло приймали керівники міліції. Подарунки вручав особисто головний міліціонер країни Віталій Захарченко. В залі була дуже тепла, доброзичлива, сімейна атмосфера. Пережив неймовірно прекрасні години, які запам’ятає на все життя».

Під час нагородження із повчальною виставою «Зробимо дороги для дітей безпечними» виступили Юні інспектори руху нашої області, команда «Сигнал» Гайсинської школи-інтернату, які є неодноразовими переможцями Всеукраїнських ЮІРівських змагань. Юні метці отримали спеціальні подарунки від представників Київського міського благодійного фонду, Всеукраїнської громадської організації «Асоціація безпеки дорожнього руху», Моторно (транспортного) страхового бюро України та видавництва «Зустрічна смуга». Начальник Управління ДАІ МВС України Валерій Лозовий подякував дітям за участь у конкурсі, наголосивши про його важливість та вручив юним інспекторам руху Вінницької області диплом, запросивши їх влітку, до участі в конкурсі серед учнів ЮІР в МДЦ «Артек» АР Крим.
 


Переглядів: 3917
Поширень: 0