Над Сутисками вперше цього року замайоріли бутони білосніжних та різнокольорових парашутних куполів. Сезон початку екстриму затянувся через нельотну погоду аж на цілий місяць. Тож нетерплячі до нових вражень парашутисти у день відкриття стрибали у дві зміни.

Командир парашутної ланки Вінницького АСК Віктор Новіцький, у якого вже понад 300 стрибків, розповідає, що нововідкритий сезон польотів очікується активним, проте не без проблем. Через здорожчання паливних матеріалів, вартість стрибків довелось збільшити, проте не набагато:

- Цього року наші ряди поповнили більше десятка молодих спортсменів, у вінницькій парашутній родині вже понад півсотні родичів, які вже багато десятків років з нами вчаться наповнювати небом свої парашутні купола. Ми відкрили сезон успішно, погода нам посприяла, тепер працюватимемо щосуботи та неділі. На час проведення Євро 2012 польотів у нас не буде, тому усім, хто хоче стрибнути з парашутом, радимо швидше їхати до нас.

Вже на перший день стрибків 2012 року до Сутисок з’їхались бажаючі стрибнути з літака з Хмельницього, Жмеринки, Бершаді.

Цього року клубу також потрібно оновлювати матеріальну базу, купувати нові парашути. Командир сподівається, що влада та меценати не покинуть на призволяще видовищний парашутний спорт Вінниччини і допоможуть вирішити проблеми.

Фото з відкриття сезону дивіться тут:
http://vk.com/album-3266498_156909516



Переглядів: 7444
Поширень: 0