26 травня у Вінниці та ще у близько тридцяти містах України відбудуться велопаради, що зберуть десятки тисяч велосипедистів у спільному велопробізі за взаємоповагу на дорогах. Центральні вулиці повністю або частково будуть перекриті для автотранспорту.

Учасники Велодня виступатимуть за здоровий та активний спосіб життя, створення цивілізованих умов для пересування велосипедистів, заохочення екологічних альтернатив приватним автомобілям.

Збори учасників у Вінниці почнуться о 10:00 біля пам\'ятника М. Коцюбинському. Під час реєстрації учасникам будуть безкоштовно роздаватись книжечки "Правила дорожнього руху для велосипедистів".

Після реєстрації розпочнеться велопробіг містом. Одразу по тому усі учасники зможуть прийняти участь у міні-змаганнях "Вело-драг", "Техніка їзди на велосипеді" та Велоквест по місту.

Запрошуємо усіх охочих приєднатись до акції на будь-якому велосипеді! До пробігу допускатимуться діти лише з батьками.

Пробіг відбувається за підтримки мерії міста.

Масові велопробіги у містах України відбуваються щороку з 2004. З 2008 року до киян, які були ініціаторами акції "Велосипедом на роботу" та Велодня, почали долучатися інші українські міста. Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів України.

Більш детально про програму заходів на сайті http://velomisto.net

Також можете долучатись та запрошувати своїх друзів до сторінки заходу в Контакті: http://vk.com/bikeday2012_in_vinnytsia



Переглядів: 4176
Поширень: 0