Наближається сезон літнього відпочинку, під час якого чимало громадян тимчасово вирушають подалі від міської суєти й поближче до природи – морського узбережжя, зелених лісів чи просто в сільську місцевість. Нерідко їх помешкання в мегаполісах залишається без нагляду й охорони, про що добре знають квартирні крадії – саме в літній сезон у декілька разів зростає кількість крадіжок з помешкань городян.

Аби забезпечити збереження Вашого майна під час літнього відпочинку Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко підтримав ініціативу Департаменту Державної служби охорони при МВС України щодо проведення всеукраїнської акції «Квартира під охорону». У період з 1 по 30 червня підрозділи ДСО зможуть взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажник послуг.

При зверненні до Державної служби охорони заявка відразу передається відповідальному інженеру, який негайно зв’яжеться із Вами й у зручний для Вас час прибуде за вказаною адресою. Кваліфікований працівник ДСО надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону Ваша власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до Вашого помешкання на пульт Державної служби охорони надійде сигнал «Тривога» й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних міліціонерів охорони прибуде за кілька хвилин на місце події й не дасть зловмисникам заволодіти Вашим майном.

При виконанні робіт із обладнання помешкань системою охоронно-тривожної сигналізації використовуються прилади, що пройшли відповідну сертифікацію та рекомендовані для організації охорони об’єктів.

Навіть у тих випадках, коли громадяни тимчасово користувалися послугами ДСО на період літніх відпусток, вже восени вони найчастіше продовжували відповідні договори, оскільки надалі для здійснення охорони не потрібно платити за монтажні послуги, а лише щомісячну абонплату.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони у Вінницькій області Ви зможете, звернувшись безпосередньо до УДСО при УМВС України у Вінницькій області: м. Вінниця, пров. Залізничний, 6, тел.: (0432) 27-54-18 або зателефонувавши за номером 0 800 502 220 0 800 211 000



Переглядів: 3620
Поширень: 0