Кінець весни цього року знаменується початком проведення випускних вечорів у всіх навчальних закладах області. Сьогодні, 31 травня 2012 року, завершення навчання урочисто святкували випускники нашого медичного вузу. Всі вони зібралися з цієї нагоди у концертному залі «Райдуга», де отримали підтвердження своєї освіти – дипломи.

Свято відкрив ректор університету Василь Мороз, висловивши вдячність всім присутнім за плідні роки, проведені в стінах рідної alma mater, за те, що завдяки зусиллям всіх студентів, в тому числі і сьогоднішніх випускників, наш медичний університет був визнаний найкращим вищим навчальним закладом України минулого року.

Привітати новоспечених лікарів прибули керівники області та міста: перший заступник голови облдержадміністрації Іван Мовчан, голова обласної Ради Сергій Татусяк та міський голова м.Вінниця Володимир Гройсман.

Вітаючи усіх присутніх Іван Мовчан подякував усьому професорсько-викладацькому складу за старанну роботу та побажав випускникам гарної долі, широкої та світлої дороги в майбутньому, а також Божого благословення. Він відмітив, що рівень кваліфікованості випускників Вінницького національного медичного університету ім..М.Пирогова виско цінується не лише у нашій державі, а й далеко за її межами, в чому він особисто переконався, буваючи у відрядженнях.

Слова привітання з найкращими побажаннями висловили Сергій Татусяк та Володимир Гройсман, які відмітили, що на плечі сьогоднішніх випускників-медиків покладена велика відповідальність. Адже саме вони повинні закласти міцні підвалини у медичної реформи, яка активно впроваджується на Вінниччині.

Перед врученням дипломів молоді лікарі дали клятви лікаря України та Гіппократа, гордо промовляючи кожне слово.


Переглядів: 4364
Поширень: 0