1 червня  у м.Вінниці урочисто відкрито пункт прийому візових анкет.

Відкриття пункту прийому візових анкет«Вінниччина є флагманом у спрощенні надання послуг» - відзначив перший заступник голови облдержадміністрації Іван Мовчан під час урочистого перерізання символічної «червоної стрічки».

Він також відмітив, що відкриття пункту візових анкет у м.Вінниці в черговий раз підкреслює розуміння з боку Генерального консульства потреб наших громадян в отриманні послуг Консульства.

Слід зазначити, що Вінниччина є флагманом у спрощенні надання послуг органами державної влади та інших державних інстанцій. Підтвердженням цього є відкриття прозорих офісів як у м.Вінниці, так і в районних центрах. Вінничани чи не єдині в України, де можна отримати швидко та якісно необхідні дозвільні документи.

Іван Мовчан також подякував Генеральному Консулу Республіки Польща Кшиштофу Свідереку за його активну позицію щодо налагодження міжнародних стосунків між Польщею і Україною.

«Ми пишаємося тим, що послугою нового пункту зможуть скористатися, впершу чергу, саме вінничани» - відзначив Іван Мовчан.

Слід відмітити, що відкриття пункту - це є сучасний європейський підхід у наданні послуг, що спростить та прискорить процес подання документів на відкриття віз.



Переглядів: 5933
Поширень: 0