Пожежа на ватутіна

18 червня о 10:43 на пункт зв’язку оперативно-координаційного центру Територіального управління МНС України у Вінницькій області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в продуктовому магазині «Від А до Я» на вул. Ватутіна, 29, у Вінниці. В будівлі розміщувався ще один продуктовий магазин.

Перехожі і мешканці мікрорайону розповідають, що до них телефонували знайомі і родичі з Вишеньки і Стрижавки і запитували, що то так горить, що аж так далеко видно дим.

Як поділились продавці магазину, у той момент, коли почалась пожежа, вони спокійно продавали товар, відпускали людей.

- Ми ще відпускали покупців, у той час коли до нас прийшов постачальник і каже, дівчата, виходьте бігом, бо дах горить, - розповідає продавець “Хлібної хати” Людмила. - Ми — сумки і цінні речі в руки і вибігли. За пів години усе згоріло. Ви ж гляньте — навіть верхівки тополь обгоріли (див. прикріплені фото).

Люди, які живуть у будинку напроти, що по вулиці Ватутіна, 35 кажуть, що спершу полум’я з’явилось біля кондиціонера магазину “Від “А” до “Я”. Вони не просто відчули запах диму. У вікнах їхніх осель полопало скло, відлущилась плитка зі стіни будинку і поплавились пластикові балкони. Наразі вони звернулись до об’єднання “Бокут” з проханням відремонтувати пошкодження. Але жителі не впевнені, що їм взагалі хтось допоможе з ремонтом.

На місце події було направлено сили та засоби за третім номером виклику.

Пожежа на Ватутіна продуктового магазину

До гасіння пожежі залучались оперативно-рятувальні підрозділи гарнізону міста Вінниця, у ліквідації приймали участь 43 рятувальники та 6 одиниць техніки.

На місці пожежі працювали: заступник начальника ТУ МНС у Вінницькій області підполковник служби цивільного захисту Юрій Терентьєв, оперативно - координаційний центр ТУ МНС у Вінницькій області, оперативна група ТУ МНС у Вінницькій області, оперативна група Держтехногенбезпеки у Вінницькій області, слідча оперативна група Замостянського районного відділу УМВС.

Пожежа на Ватутіна

Пожежа локалізована – об 11:07 та ліквідована об 11:49 18 червня.

Пожежа продуктового магазину на Ватутіна

Попередньо пожежею знищено андулінову покрівлю на площі 300 метрів квадратних, торгівельне обладнання, товар (продовольча група) двох продуктових магазинів. На пожежі врятовано матеріальних цінностей на суму близько 300 тисяч гривен (2 прилеглих торговельних кіоска).

Загиблих, травмованих під час пожежі немає.

Причина та збитки від пожежі – встановлюються.

Нагадаємо, що рівно тиждень тому, 11 червня на Тяжилові горів ринок.



Переглядів: 10860
Поширень: 0