Багато років поспіль міський Палац мистецтв під егідою виконкому Вінницької міської ради проводить свято на честь Дня молоді. Основна ідея – це свято для всіх, хто відчуває себе молодим. Тому не огороджуючи себе стінами, а глядачів – кількістю місць, свято завжди проводилось на відкритому повітрі. Ось і в цьому році на прощі біля Літнього театру відбулася велика концертно-розважальна програма з безліччю конкурсів та подарунків.

Першими ще при високому сонці розпочав свято тригодинним фестивалем з молоді вінницьких рок-гурти «Ейфорія», «Вайпер», «Бі фрост», «Ейдж Оф Дес», «Лед Вінд» та «Мілкіт». Далі – виступи молодіжних естрадних виконавців творчої майстерні «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв. Своїми співочими та пластичними талантами пестили шановну публіку однолітків дует Маша і Даша Авер‘янови, Олександра Климчук, Юля Мельник, Анна Гехт, Євген Ар‘я, Вероніка Пінчук, Юля Шемет, Ксеня Лапченко, Максим Білоконський, Марія Гатауліна, Ольга Мельник, Максим Білоконський, Христина Марполь, Андрій Семенов та Еліна Мбані.

В одному міксі розбавляючи гумором патетику світових пісенних хітів виступили вінницькі команди КВН «Чак Норіс», «Вінс», «После шести», «Чілі Вілі», «Проспект Юности», «Сок-Сабаров» та діючі чемпіони «БезНа».

Закінчилось свято молодіжною дискотекою від DJ Drive Max.

Цілий день атмосферу невимушеності та гумору підтримували МС Дізель та МС Наум. Були розіграні сотні призів від партнерів свята: вікон «Корса», мережі магазинів «ВМ - техніка» та путівка в Будапешт від компанії «Мер-Ка-Ба».



Переглядів: 7088
Поширень: 0