23 червня усі бажаючі могли взяти участь у ФотоКвесті. Реєстрація та старт проходили на площі Театральній. Цього року в змаганні взяла участь 31 команда, а вік учасників коливався від 13 до 75 років.

Третій Вінницький ФотоКвест

Кількість бажаючих долучитись до події перевищила усі сподівання організаторів. Загалом зареєструвалась 31 команда, усього 116 учасників. Таким чином, Третій Вінницький ФотоКвест значно перевершив своїх попередників за кількістю квестерів та масштабом.

Уже на старті серед натовпу молоді вирізнялися представники команди “Маестро”. Її учасники претендують на рекорд України, як найстарші квестери подібних змагань. Пані Лілії Єгурновій 67 років, Анатолію Машевцевому 75. У складі команди “Маестро” вони прийняли участь і успішно фінішували.

За умовами змагань командам потрібно було зробити креативні фото на такі теми: “В гармонії із ритмом міста”, “Народження міської легенди”, “Вінниця - місто мрійників”, “Ми відміняємо кінець світу”, “Кохання з вінницьким шармом”, “Якби мені машину часу...” та “Життя чи безлімітний Інтернет”.

Завдання спеціально підбирались абстрактними, щоб не обмежувати фантазію та креативність учасників.

- В порівнянні з минулим ФотоКвестом, завдання були набагато складніші, - розповідає Іванна Камінська - капітан команди “Бабло і Зло”. - "В ритмі міста" - дуже складне завдання. Ми весело провели час. Людей було дуже багато, всі привітні і радісні. Обов’язково прийду на четвертий ФотоКвест.

Фінішували команди в книгарні “Є”, що на Соборній. Організатори приймали фото з 16:00. Приємно зазначити, що з 31 команди на фініш прийшли усі.

Нагородження переможців та фотошоу відбулося 24 червня у кафе-клубі “Форум”. Слово було надано організатору цьогорічного змагання Серафиму Погребнову та організатору попереднього ФотоКвесту Миколі Чорнобаю.

За програмою спочатку були визначені фото, які за оцінками суддів здобули найбільше балів у кожній номінації. Фотороботи учасників транслювалися на великий екран. Переможцем категорій: “В гармонії із ритмом міста”, “Народження міської легенди”, “Вінниця - місто мрійників” була визнана команда “Кот&Пес”. Також, перемогу у номінціях отримали команди “Миловари”, “Фотон”, “UnoMomento” та “Господа Мюнхаузены”.

До суддівського комітету увійшли імениті фотографи міста Вінниці: Артем Товстинчук, Катерина Радісна, Ірина Олонічева, Олег Волощук, Олег Усатюк, Олександр Юдін.

Загалом кожна команда подала на конкурс 7 фоторобіт. Після оцінювання оргкомітет просумував бали за кожне завдання для кожної команди. Так визначились команди переможці.

Третє місце зайняла команда “Флай” із результатом 693 бали. У подарунок квестери отримали фірмові флешки від порталу Vinbazar.com, килимки для комп’ютерних мишок від компанії Besthosting, коктейлі від клубу “Форум” та почесні грамоти.

Друге місце із результатом 735 балів завоювала команда “Фотон”. Участникам команди в якості подарунка презентували фірмові флешки від Vinbazar.com, килимки для комп’ютерних мишок від компанії Besthosting, фірмові футболки від “Вінницької школи фотографії”. Головним подарунком призерам став п’ятикілограмовий торт із логотипом ФотоКвесту.

Звання Переможця 3-го Вінницького Фотоквесту із результатом у 759 балів завоювала команда “Миловари”. У подарунок лідери змагань отримали гучні овації глядачів, фірмові флешки від Vinbazar.com, килимки для комп’ютерних мишок від компанії Besthosting, та подарункові сертифікати на кількагодинну гру в боулінг від торгово-розважального центру Мегамолл.

- Насправді ми не очікували, що переможемо, - розповідає капітан команди “Миловари” Юрій Глотов, - Розраховували увійти в десятку, максимум зайняти третє місце, але ніяк не перше. Участь у ФотоКвесті беремо вперше, тільки цього року дізналися, що такі змагання проводяться у нашому місті. Нам сподобалися завдання, було над чим подумати. Ми дуже раді, що у Вінниці проводиться щось подібне.

Організатори відзначили подарунком і команду “Маестро”, що склала гідну конкуренцію під час змагання. Усі були захоплені їхньою боротьбою та прагненням до перемоги. Капітан команди Анатолій Машевцев розповів про участь у ФотоКвесті та подякував за таку можливість. Анатолія Павловича проводжали бурхливими оплесками.

Кафе-клуб “Форум” нагородив команду “Я та моя молода команда” у номінації: вибір партнера. Учасники отримали дисконтні картки на відпочинок у клубі.

Завершилося свято врученням почесних грамот усім учасникам. Жоден квестер не залишився без подарунку. Результати можливо переглянути за цим посиланням.

Організатори підготували участникам ще один сюрприз. Роботи участників ФотоКвесту будуть розміщенні на ресурсі Vinbazar.com. Впродовж місяця кожен користувач сайту зможе віддати свій голос саме за ту фотографію яку вважає лідером. За результатами народного голосування буде визначено три фотографії-лідера у кожної номінації. Команди переможці отримають призи від порталу Vinbazar.com.

Третій Вінницький ФотоКвест справді видався на славу. За словами учасників вони отримали масу позитиву та чудово відпочили. Фотогра надовго запам’ятається, як учасникам так і вінничанам, що стали увіковічені у світлинах квестерів та прожили один день під прицілами об’єктивів.



Переглядів: 5156
Поширень: 0