Про такі плани розказав щойно призначений голова правління ПАТ "Вінницягаз" Олександр Кривак.

- Наша сьогоднішня першочергова задача - прозорість, - говорить Олександр Кривак. - Не потрібно щось видумувати, коли вже є гарний приклад. Адже ми бачимо ефективність роботи "прозорого офісу", який працює при Вінницькій міськраді. У майбутньому такий самий буде працювати й у нас.

За словами голови правління, скоротити за часом оформлення технічних умов газовики не зможуть.

Їх так само будуть готувати протягом десяти днів. Але "прозорість" нового офісу буде полягати перш за все у тому, що вінничани зможуть проконтролювати саму процедуру проходження документів.

- Ми плануємо працювати прозоро, якісно, чітко. Так, щоб не було нарікань у споживачів, - запевнив Олександр Кривак.

Нині ПАТ "Вінницягаз" транспортує і постачає населенню області близько одного мільярда кубометрів газу, які надходять у 760 населених пунктів. За перше півріччя цього року товариство ввело в експлуатацію понад 46 км розподільчих газопроводів, газифіковано природним газом чотири села, 1716 квартир, з них 573 у місті та 1143 в селах області. У планах на цей рік - провести планово-технічне обслуговування 394560 абонентів

Досьє:

Кривак Олександр Андрійович народився 21 травня 1977 року в Вінниці.

Головує у правлінні ПАТ "Вінницягаз" з липня цього року. До цього очолював Жмеринське міжрайонне управління газового господарства. З жовтня 2007 по червень 2011 року - начальник

Барського управління газового господарства. Трудову діяльність розпочинав у вересні 1997 року слюсарем по експлуатації та ремонту газового устаткування.

Одружений. Разом із дружиною Наталією виховує трьох дітей.

Як ми повідомляли раніше, «Прозорі офіси» для рядових вінничан в районах міста вже майже готові



Переглядів: 5743
Поширень: 0