- Ми проводимо акцію проти непублічних рейтингів, - розповідає Максим Галінський, один із організаторів акції. - Так неодноразово на різних сайтах чи в журналах ми зустрічаємо публікації про рейтинг міст. У них наше місто або посідає невідповідне місце, як на мене, або ж його взагалі там немає. Яким чином проходять голосування, невідомо. Тому ми вирішили провести акцію «Скажи «Я люблю Вінницю одним Лайком», де б Вінничани самостійно визначили рейтинг нашого міста. Тобто так само, як в соціальних мережах «лайкнути» - лише в живу.

Перехожим роздавалися рожеві сердечка, на яких вони писали, за що саме вони люблять наше місто, та приклеювали ці сердечка на скотч, з якого і була створена алея.

Учасники акціїДо акції долучилися як маленькі вінничани, так і люди похилого віку.

- Я Вінницю обожнюю. Я тут виросла і навчалася, але так склалося, що живу в Калінінграді, - розповідає Ольга Сергієвна. - За 45 років я сюди навідалася вперше. Місто дуже змінилося і, що найголовніше, в кращий бік. Я просто у захваті від фонтанів, від широких вулиць, від парку. У місті провели безліч реконструкцій, але владі міста вдалося зберегти історичність Вінниці. Я просто у захваті від сучасної Вінниці.

- Наша акція спрямована також і на те, аби повідомити мешканцям про голосування, яке проводить журнал «Фокус» на Facebook. Зараз Вінниця на третьому місці. Якщо кожен зайде і проголосує ми зможемо бути переможцями, а наше місто отримає скульптуру, - каже Максим Галінський.

Учасники акції  закликають підтримувати лише відкриті рейтинги, наприклад, які пропонують соціальні мережі, де видно фото і ім’я людини, що голосує.

Вінничанам же пропонуємо проголосувати за Вінницю в інтернет-рейтингу журналу «Фокус», який проводить голосування в рамках шостого щорічного рейтингу кращих міст України.

Голосування в соціальних мережах триватиме до 14 серпня цього року.

Як ми повідомляли раніше, Вінниця потребує вашої підтримки



Переглядів: 7996
Поширень: 0