Метою цієї акції є заклик до українських сімей, не просто звернули увагу на дітей-сиріт, але й робили конкретні кроки в напрямку змін в житті кожної дитини-сироти.

Велотур «Відкрий серце для сиріт» стартував 5 серпня 2012 року з м. Чернівці. Вінниця стане останнім містом, до якого завітають учасники акції.

У нашому місті (в рамках велопробігу) о 17:00 відбудеться дитяча програма в Центральному парку культури та відпочинку біля Літнього театру, а о 19:00 на площі Театральній буде організовано загальну програму акції.

Загалом маршрут велотуру «Відкрий серце для сиріт» проляже через міста Чернівці, Недобоївці, Хотин, Кам\'янець-Подільський, Дунаївці, Хмельницький, Старокостянтинів, Полонне, Хмільник і фінішує у Вінниці. Організаторами цієї акції виступили Благодійний фонд «Наступне покоління» (м.Київ) та Благодійний фонд «Майбутнє дітям України».

Програма велотуру у різних містах буде різною. Планується проводити прес-конференції, «круглі столи», зустрічі з місцевою владою, відвідувати дитячі будинки та дітей-сиріт, організувати програму для дітей з іграми, вікторинами та подарунками, інформувати населення щодо ситуації сирітства в Україні та інше.

У вересні 2012 року планується продовження велотуру по містам Республіки Білорусь.


Переглядів: 4523
Поширень: 0