Міжнародна Корпорація ROSHEN відкриває нову фабрику у Вінниці

За участі Петра Порошенка, перших осіб області та міста, численних відомих особистостей України, народних депутатів у Вінниці відбудеться урочисте відкриття нової потужної фабрики корпорації ROSHEN.

Свято відкриття нової фабрики корпорації ROSHEN відбудеться разом із зірками української естради: неповторним гуртом ТІК, народною артисткою України, переможницею міжнародного конкурсу Євробачення - Русланою та народною артисткою України, легендою української пісні – Ніною Матвієнко. На гостей свята очікує незабутня шоу-програма.

Цікава програма підготовлена не лише для дорослих, а й головним шанувальникам продукції ROSHEN – дітям. Малечу розважатимуть герої улюблених мультфільмів, які влаштують для них цікаві конкурси та вікторини.

Вражаючі дійства, гарний настрій та шквал позитивних емоцій чекає на відвідувачів цього свята!

ТОЖ, ЗАПРОШУЄМО на Свято відкриття нової фабрики Міжнародної Кондитерської Корпорації ROSHEN, яке відбудеться 21 серпня 2012 року о 19:00 по вул. Липовецькій, 12

Для зручності вінничан з 16:30 від Залізничного вокзалу та Будинку Офіцерів курсуватимуть безкоштовні автобусні рейси, які доставлятимуть гостей на свято.



Переглядів: 16917
Поширень: 0