Святкову музичну програму під відкритим небом подарувала мешканцям Вінниці міжнародна корпорація Roshen із нагоди відкриття свого нового виробництва. Вінничани жваво відгукнулися на запрошення - площа перед фабрикою була заповнена повністю.

Першими на сцену вийшли вінницькі виконавці - група ТІК зі своїми по-справжньому народними хітами: "Білі троянди", "Вчителька", "Свєта". Розкачали публіку на славу.

Тож коли на сцені з\'явилась Руслана натовп ревів ще не почувши й першого слова пісні. Колишня переможниця "Євробачення" до Вінниці привезла шоу-балет і разом із танцюристами одразу ж заходилась навчати вінничан нових рухів та вигуків. Причому так захопилась цим, що вже незабаром виміряла потужність вінницьких оплесків.

- Поки що ви десь на рівні Дніпропетровська, - кричала у натовп співачка, показуючи на екран мобільного, де буцімто була встановлена програма, що виміряє децибели.

- А спробуйте-но перевершити Київ! - і вже за кілька секунд, після оглушливого реву та свисту, вигукує переможно: - Так! Вінниця, ви молодці! Це новий рекорд!

Здавалось, захопленя глядачів передавалось і самій виконавиці.

Відкриття у Вінниці нової кондитерської фабрики Roshen

- Хочеться вигукнути "Будьмо, гей!", але я кинула пити, - признавалась вінничанам співачка. - П\'ю тепер хіба що кефірчик. Але такий 1-2,5 відсотки. То я жартую, звісно ж.

Розпочала свій виступ Руслана з добре відомих вінничанам пісень з альбому "Дикі танці", хіба що у дещо нових аранжуваннях. Але представила й нові роботи з цьогорічного диску "Ейфорія". Зокрема, виконавши пісню "Брат мій", попросила поздоровити її з прем\'єрою.

А вінничан двічі просити не треба і вони нагородили співачку новими оваціями. Не шкодували долонь для тієї, кого люблять!



Переглядів: 5708
Поширень: 0