6 вересня у мерії нагородили 60 спортсменів, які стали переможцями та призерами Всеукраїнських та міжнародних змагань за підсумками першого півріччя. Вінничани, які гідно представляли наше місто на спортивних турнірах різних рівнів, отримали від муніципалітету грошові премії, грамоти міської ради та її виконавчого комітету.

Цієї суботи окрім головної події вересня, святкування Дня народження Вінниці, любителі здорового способу життя відзначатимуть ще одне свято – День фізичної культури та спорту. Традиційно до цього свята кращих спортсменів, які упродовж першого півріччя займають призові місця на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, вітають у міській раді за їх досягнення на спортивній арені. Переможці змагань, зокрема з хокею на траві, спортивної акробатики, боксу, велокросу, боротьби сумо, стрибків на акробатичній доріжці, кульової стрільби, легкої атлетики, дзюдо, греко-римської боротьби, баскетболу, веслування, таеквандо, маутенбайку та інших видів спорту, отримали від мерії грошові премії та грамоти.

Крім того, заступник міського голови Валентина Балицька вручила вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №5 Ганні Василенко посвідчення майстра спорту України з боротьби сумо. Вітаючи переможців та призерів змагань Валентина Балицька зазначила, що Вінниця пишається їх спортивними досягненнями та здобутками на міжнародних та Всеукраїнських аренах. «Я зичу вам міцного здоров’я, нових перемог та здійснення мрій, а також хочу подякувати тренерам за важку щоденну працю, - говорить Валентина Балицька. – Рух – це життя, тож нехай ваш рух завжди буде постійним і лише вперед та до вершин».​



Переглядів: 4953
Поширень: 0