Петро Порошенко

«Почесною відзнакою міського голови за заслуги перед Вінницею нагороджено – заслуженого економіста України, кавалера ордену за заслуги третього та другого ступенів, лауреата державної премії в галузі науки і техніки, автора багатьох наукових публікацій і монографій, лауреата міжнародної премії ім.Орлика, народного депутата третього, четвертого і п’ятого скликань, почесного професора університету банківської справи Національного банку України, Міністра економічного розвитку і торгівлі України - Петра Порошенка», - саме так прозвучало представлення до нагороди відомого усім вінничанам Петра Порошенка, який цього дня відвідав місто, що привітати городян з Днем народження Вінниці.

П.Порошенко зазначив, що саме ця відзнака для нього є особливою тому що у Вінниці завжди панує унікальна атмосфера, яку створюють саме вінничани.

«В мене дуже багато нагород, і я не думаю, що нагородами характеризується людина. Вінницька нагорода - для мене особлива, бо в мене особливе ставлення до міста, в мене особливе ставлення до вінничан і це триває вже багато, багато років. День за днем Вінниця стає кращою. Темпи зростання нашого міста значно вищі, ніж інших міст України. Щось унікальне є в цьому – це люди, які вміють працювати і відпочивати, які вміють вірити і дуже жорсткі, якщо їх обманюють. Є керівництво, фантастичне й професійне, яке живе містом і присвячує усі свої напрацювання, щоб зробити місто кращим.

У Вінниці завжди панує унікальна атмосфера і кожен відповідально відноситься до міста, як до власного будинку, і з цього починається європейський статус міста, починається європейський статус країни. Усім гостям я можу сказати – Вінниця вже є у Європі», - сказав П.Порошенко.



Переглядів: 5872
Поширень: 0