Окрім чарівних звуків у виконанні оркестру «ВінБенд», що тішили слух, та неперевершених вбрань від дизайнера Людмили Квєтної, що милували око, кожен присутній мав змогу отримати знижки та призи від мережі магазинів «ШИК і БЛИСК».

На 8 суконь, що були на ведучих під час проведення фестивалю Vinnytsia Jazzfest - 2012, тут можна було поглянути зблизька. Блиск паєток, пір\'я, спокусливі розрізи і всюди квіти-прикраси – обов\'язковий стильний акцент від Людмили Квєтної. Дефілювали самі ведучі фестивалю Олена Накорнеєва та Світлана Арламова-Кірюшина.

Популярних та веселих пісень співали у перервах між виходами моделей юні зірочки джазу – переможці всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців.

Під час події, серед активних глядачів дефіле та імпровізованого концерту, було розіграно спеціальні призи від магазинів побутової хімії та косметики «ШИК і БЛИСК». Багато хто також отримав 15% знижки на товари цієї мережі магазинів, що була одним із партнерів джазового фестивалю Vinnytsia Jazzfest - 2012.

Свято джазу знову завітає до вінничан уже менше ніж за рік.

Як ми повідомляли раніше, чи маєте Ви рояль зі стразіками або Джазовий бум по Вінницькі


Переглядів: 4165
Поширень: 0