Вінницьких автомобілістів вітали зі святом

Разом із першим заступником голови Вінницької обласної Ради Ігорем Кревським найкращим представникам обох галузей Роман Аксельрод вручив Почесні грамоти від імені обласної державної адміністрації та обласної ради.

Область динамічно розвивається, зауважив Роман Аксельрод, тож розвитку автотранспорту приділяється велика увага.

«За два останні роки в автотранспортній галузі області зроблено більше, ніж за роки незалежності. Дорога – це символ України, яка впевнено прямує до кращого життя, економічного зростання і соціального благополуччя», – зазначив Роман Аксельрод.

«На Вінниччині працюють унікальні спеціалісти, які і в спеку, і в холод забезпечують необхідний технологічний процес під час будівництва, ремонту та утримання доріг. Перевізники Вінниччини ефективно забезпечують і регулярність руху, і належний технічний стан тих транспортних засобів, які працюють іноді в найважчих умовах.

Велика дяка Вам за це, шановні працівники автомобільного транспорту та шляхового господарства та низький уклін!» – резюмував начальник управління транспорту облдержадміністрації Анатолій Вакар.
А вінницькі автомобілісти та автодорожники запевнили: і надалі триматимуть високий темп, тож мешканці області завжди їздитимуть швидко та комфортно, а Вінниччина матиме сучасні та якісні автошляхи.

Як ми повідомляли раніше, у Вінниці вже розпочали святкувати День автомобіліста .



Переглядів: 4469
Поширень: 0