- Було близько п`ятої вечора. Я саме вийшла із магазину "ПетроЦентр" і побачила, як схвильована жінка видзвонює міліцію по мобільному, - розповідає вінничанка, очевидець подій. – Запитую, що сталося? Жінка показує у бік авто, що стояло поруч на стоянці. Там на водійському сидінні був чоловік, намагався завести машину. Потім він різко рушив, проте, здалося, чоловік не умів добре керувати. Бо проїхав кілька метрів і на розвороті заглох. Абсолютно спокійно, незважаючи, що на нього дивиться вже натовп, він спробував запустити двигун знову, а коли не вийшло, відкрив двері і побіг у бік Будинку офіцерів. Поруч було чимало водіїв, чоловіків, але жоден не спробував йому зашкодити...

З’ясувалося, що так намагалися угнати авто у жінки. Власниця іномарки бідкалась, розповідаючи, що сталось. Мовляв, тільки сіла в машину, як дверцята відчинив якийсь чоловік. Направив на неї щось дуже схоже на дуло рушниці і скомандував: „Віддай ключі і сідай на заднє сидіння! Будеш пручатися – стрілятиму”. Перелякана жінка відштовхнула нападника і кинулась з машини в натовп людей. Там вже й почала викликати міліцію. Правоохоронці приїхали дуже швидко, кажуть очевидці. Але, виявилось, викрадач бігає ще швидше.

Міліціонери кажуть, що подібним чином автомобілі у Вінниці ще не викрадали. Коментувати ж ситуацію у Замостянському відділі міліції не стали. Мовляв, заяву ніхто не подавав, тож про що говорити. Водночас у міліції запевнили, що нападника шукають.


Переглядів: 4559
Поширень: 0