Під аркою, біля входу у парк вишукувалась сотня Дідів морозів та Снігуроньок. Очолили делегацію чотири «оленя» - підопічні вінницьких кінологів із оленячими ріжками на вухах. Розігрівали натовп під новорічну музику ляльки-велетні в костюмах казкових персонажів. Одразу після їх виступу відбулась урочиста посвята у Діди морози та Снігуроньки. Сотня студентів отримала сертифікати, згідно яких вони можуть дарувати людям подарунки та проводити корпоративи і новорічні вечірки. Після посвяти разом з головним Дідом Морозом вінничани голосно вимовили новорічну промову, аби 29-метрова красуня-ялинка засяяла. Потім усі, хто прийшов на відкриття ялинки, дивились п\'ятихвилинний новорічний феєрверк, який супроводжувався лазерним шоу. Мер міста Володимир Гройсман та губернатор Вінниччини Олександр Домбровський також прийшли привітати вінничан зі наступаючим Новим роком, роком Оленя.

«Я бажаю усім Вам світлих та веселих свят! Нехай здійсняться усі мрії кожної вінницької родини, і щасливих людей в нашому місті стане більше!», - побажав вінничанам мер Володимир Гройсман.

Продовжували запалювати публіку легендарна група «ТІК». Тисячі людей підспівували Віктору Бронюку «Олені, олені - небриті і неголені». Фронт-мен гурту вийшов на сцену у костюмі оленя. Година виступу «ТІКа» настільки розігріла публіку, що натовп навіть не розходився. Адже далі вінничани танцювали під музику київського DJ Jalsomino. Ті, хто прийшов на відкриття центральної ялинки із дітьми, гуляли парком, роздивлялися оленят, якими прикрасили дерева та розважалися у луна-парку. Керманичі міста та області запевнили: на площі біля Літнього театру щодня з ранку до ночі буде цікаво всім. Аж до закриття ялинки - 14 січня. Адже кожного дня будуть проводитись різноманітні конкурси та естафети, фестивалі борщу, вареників та смаженого м\'яса, майстер-класи від найкращих танцювальних колективів Вінниці. Не забуваймо і про Парад світлих сіговиків, започаткований торік, коли кожен бажаючий міг в рамках оголошеного конкурсу виліпити свого сіговика. Цього року ця традиція буде продовжена 4 січня о 14 годині.

Світлих та веселих свят!


Переглядів: 3861
Поширень: 0