Кращих фахівців галузі привітали перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський, заступник голови ОДА Любов Спірідонова та Вінницький міський голова Володимир Гройсман.

Ігор Кревський, вітаючи винуватців свята від імені голови обласної Ради та всього депутатського корпусу з професійним Днем, наголосив на тому, що діяльність обласної Ради завжди відкрита для всього телевізійного та радіо простору. Адже одним із завдань керівництва обласної Ради є забезпечення максимальної публічності діяльності депутатів та всіх посадових осіб області.

Кращих працівників галузі керівники області та міста нагородили почесними грамотами та преміями, а виконавці естрадного мистецтва подарували святковий концерт.

Довідка:

Де́нь працівників ра́діо, телеба́чення та зв\'язку́ — професійне свято України. Відзначається щорічно 16 листопада. Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв\'язку України…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників радіо, телебачення та зв\'язку» від 11 листопада 1994 року № 667/94.



Переглядів: 4768
Поширень: 0