Донедавна двірники мали лише жовтогарячу жилетку зі світловідбиваючими смугами, під яку вони вдягали куртки, фуфайки та інший одяг, який знаходили у своєму гардеробі. Відтак кожен працівник був одягнутий по-різному. Минулого місяця для роботи у зимовий період працівників вінницьких житлово-експлуатаційних установ забезпечили спеціалізованим теплим одягом. А незабаром увесь обслуговуючий персонал ЖЕКів матиме спецформу єдиного зразка.

Зимовий варіант такого одягу – це синя куртка із капюшоном з тканини, яка не пропускає воду. На кожній куртці нанесено логотип ЖЕКу, а також світловідбиваючі смуги для безпечної роботи у темну пору доби. На сьогоднішній день всі 550 двірників вже працюють у спецформі, а вже незабаром такий одяг з’явиться і в сантехніків, електриків та іншого обслуговуючого персоналу житлово-експлуатаційних підприємств.

Зовнішній вигляд працівників житлово-експлуатаційних контор досить важливий елемент, який говорить про те, що підприємство змінює свої підходи до роботи навіть в найдрібніших моментах і слідкує за тим, щоб порядок був у всьому. Мешканці міста вже знають, що своя уніформа вже є не лише у представників МВС, швидкої допомоги, військових тощо, а й у водіїв вінницької мережі громадського транспорту. Свого часу Вінницький міський голова Володимир Гройсман схвалив ідею введення єдиного зразка одягу для водіїв громадського транспорту, які працюють в транспортній мережі обласного центру. Тому й було запроваджено таке нововведення. Тепер уніформа буде й у працівників ЖЕКів.

За словами директора департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Сергія Кушніра, на весняно-осінній період для працівників ЖЕКів буде розроблено «полегшений» варіант спецодягу. «На осінь та весну для двірників та обслуговуючого персоналу ЖЕКи придбають комбінезони, - розповідає Сергій Кушнір. – Вони також будуть відповідного кольору, матимуть логотип та світловідбиваючі смуги».



Переглядів: 7041
Поширень: 0