Вродливі незаміжні вінничанки, яким виповнилось шістнадцять років, мають змогу позмагатись за корону "Міс Вінниці-2013" та призовий фонд у 70 тис. грн. Відбірковий тур відбудеться 17 січня 2013 року о 18.30 у міському Палаці мистецтв.

Щоб потрапити на відбір, достатньо заповнити анкету та принести організаторам дві високоякісні фотокартки - повний зріст і портрет.

- Ми починаємо підготовку до чергового, шістнадцятого конкурсу краси, - каже директор Палацу мистецтв Євген Майданик. - Для нас це майже повноліття. Приємно, що вже є перші звернення від майбутніх учасниць.

Цього року, як і завжди, участь у конкурсі та підготовка до нього для дівчат повністю безкоштовна.

- Уже 18 січня відібрані учасниці починають підготовку, - розповідає Євген Майданик. - Три рази на тиждень займатимуться з хореографом конкурсу Сніжаною Байделюк-Богун. Із ними працюватимуть візажисти, парикмахери, косметологи, стоматологи. До їх послуг буде спортивний клуб. І все це - безплатно, включно із сукнями та іншим убранням, які надаватимуться для виступів. Витрати бере на себе організаційний комітет.

Протягом останніх восьми років "Міс Вінниця" працює під егідою Національного комітету конкурсу "Міс Україна".

- Також із року в рік ми намагаємося збільшувати і кількість, і якість призів, - підкреслює Євген Майданик. - Причому як головних, так і в окремих номінаціях, а їх у нас не менше дев\'яти. Принаймні менше цьогоріч точно не буде.

Як завжди, переможниця забере із собою назавжди головний приз конкурсу - ексклюзивну корону від ювелірного центру "Діадема". Її ескіз майстри вже почали розробляти.

- Минулорічна переможниця їздила зі своїм обранцем у Венецію. А от яким буде подарунковий сертифікат на подорож для королеви краси та віце-міс цього року ще невідомо, - признається Євген Майданик. - Поки підбираємо зручні варіанти, адже раніше іноді були проблеми з отриманням віз.

Хоча кількість учасниць конкурсу обмежена шістнадцятьма фіналістками, щорічно на відбір "Міс Вінниця" приходить більше ста претенденток - 105, 107, 108...

- Нас, звичайно, цікавить не масовість кастингу, - веде розповідь керівник "Зорі". - Адже, як показує практика конкурсів, під час їх проведення виявляється, що і в залі є багато гарних дівчат, які могли б скласти гідну конкуренцію учасницям на сцені. Коли аналізував, чому ж так, то дійшов певних висновків. Думаю, що часто дівчата віддають перевагу тим конкурсам, де не потрібно стільки часу віддавати підготовці. Там усе просто - прийшла і вийшла на сцену. Перемогла, чи ні, то вже інша ситуація. Принаймні час не змарнувала. Але хочу впевнено сказати, що ті півтора місяця, які передують виходу дівчини на сцену конкурсу "Міс Вінниці", унікальні навіть за загальноукраїнською практикою.

За його оцінкою, ту кількість навичок, знань і умінь, які вінничанки отримують готуючись до конкурсу, такого досвіду в іншому місці їм ніхто просто так не надасть.



Переглядів: 5604
Поширень: 0