Захистити і допомогти - такий головний принцип роботи вінницької міліції. Правоохоронці не лише оберігають спокій громадян, протистоять злочинності, рятують людські життя, але й знаходять час аби зігріти теплом і увагою дитячі серця.

Генерал Русин привітав дітей з святом Миколая

В день Святого Миколая до дітей, які виховуються у школах-інтернатах області та як ніхто потребують любові і уваги дорослих, завітали шефи у погонах.

У Брацлавському освітньому закладі у цей святковий день чекали на особливого гостя – подарунки від Святого Миколая доставив очільник вінницької міліції генерал Віктор Русин.

Генерал Русин привітав дітей з святом Миколая

- Від усіх міліціонерів Вінниччини вітаю Вас з цим прекрасним святом, - сказав у привітанні дітям генерал. - Діточки, я усім Вам бажаю здоров’я, щоб негаразди завжди оминали вас. Випускникам – успішного завершення школи. Ми постараємося допомогти усім діткам в подальшому по працевлаштуванню та подальшому навчанню, здобутті професії. Щастя, здоров’я та миру Вам.

Яке ж свято без подарунків. Міліцейські уазики, за кермом яких перебували Миколайчики, у святковий день наповнилися цукерками та порадували діточок.

Генерал Русин подарував закладу ноутбук

Крім солодощів генерал Русин подарував вихованцям закладу ноутбук, який стане у нагоді для технічного оснащення комп’ютерного класу.

Більше десяти років міліціонери опікуються закладом, у будні і свята їх з любов’ю зустрічають вихованці школи, для яких люди у формі стали старшими друзями.

Діти, які навчаються у школі-інтернаті,

У школі-інтернаті, який має статус гімназії навчається 270 дітей, майже половина з яких – діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки. У навчальному закладі створені прекрасні умови для навчання та виховання дітей. Вони мають можливість розвивати свої таланти у різноманітних гуртках, визначитися з майбутньою професією.

концерт від діток

Завдячуючи чудовому педагогічному колективу під керівництвом Ніни Куляс дітки виховуються і живуть у теплій, родинній атмосфері, яка цілком відповідає символу школи – усміхненому сонцю.

Діти порадували усіх присутніх чудовими концертними номерами, віддячили талановитими виступами. На родинному святі панували любов та усмішки і навіть дорослі повірили у казку.

У день Святого Миколая міліціонери Вінниччини завітали з подарунками до вихованців усіх інтернатів області.



Переглядів: 5750
Поширень: 0