Таку думку висловив кореспондентові УКРІНФОРМу, коментуючи п\'ятничний сюжет на телеканалі "1+1! щодо дефіциту пального на Вінниччині через призупинення роботи одного із операторів ринку, заступник голови Вінницької облдержадміністрації Роман Аксельрод.

"Відсутність пального одного бренду на заправках Вінниччини погоди не робить. Проблеми дефіциту пального в області не існує взагалі - працює більше 280 заправок, на ринку - понад 90 операторів. Дискомфорт окремого таксиста, який приїхав заправитись на декілька копійок дешевше, а йому не залили дизпальне, можливо, і тому, що вчасно не приїхав бензовоз - ніщо інше, як використання ЗМІ у власних інтересах, маніпулювання громадською думкою", - зауважив Р. Аксельрод.

Він додав, що у Вінницькій облдержадміністрації не має жодної заяви чи громадянина, чи СПД щодо проблем на ринку пального. "Певне, що хтось використовує пресу для вирішення свої економічно-фінансових проблем чи корпоративних інтересів", - додав заступник голови ВОДА.

Як повідомлялось у сюжеті ТСН у п\'ятницю, дві області - Вінницька та Житомирська напередодні новорічних свят можуть лишитися без пального, оскільки ніби-то частково заблокована робота заправок "Авіас", АНП та "Укрнафта" на Вінниччині та Житомирщині. Причиною перебоїв, за словами журналіста ТСН, нафтовики називали "численні перевірки податкової інспекції, яку очолює пані Ірина Зленко". Водночас, у сюжеті йшлося, що дії податківців наразі "заправники оскаржують у судах".

Читайте також:
Винницкие заправки активно проверяют на предмет уплаты налогов и качество топлива



Переглядів: 4293
Поширень: 0