звітно-виборча конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України

Зі звітом про роботу вінницьких «динамівців» за минулий рік перед учасниками зібрання виступив заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» Валерій Кузьмін. Він зазначив, що вінницькі спортсмени досягли значних результатів. Тільки протягом двох останніх років на спортивних стартах світового рівня, Європи та України динамівцями обласної організації завойовано 535 медалей, з них 154 золотих, 186 срібних та 195 бронзових.

Достойно виступає і юна зміна - молодими спортсменами здобуто 12 нагород найвищого ґатунку на першостях світу, Європи та України.

звітно-виборча конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України

Щороку обласною організацією «Динамо» проводяться біля 100 спортивних змагань. Традиційними стали турніри з волейболу памяті Сергія Берчука та памяті воїнів-інтернаціоналістів.

У обговоренні результатів діяльності обласної організації взяв участь почесний динамівець України генерал Віктор Тяжлов, який акцентував увагу присутніх на необхідності підтримання матеріальної бази для розвитку спорту в районних підрозділах міліції, залучення молоді до участі в динамівських гуртках.

Делегати конференції обрали нових членів президії "Динамо" - начальника управління кадрового забезпечення УМВС Інну Стаховську, помічника начальника УСБУ в області Юрія Пасіку та проректора Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Миколу Говорущака. Головою ж ФСТ «Динамо» Вінниччини одноголосно обрали начальника УМВС України у Вінницькій області генерал-майора міліції Віктора Русина.

Головою ж ФСТ «Динамо» Вінниччини одноголосно обрали начальника УМВС України у Вінницькій області генерал-майора міліції Віктора Русина.

Новоспечений очільник спортивного товариства подякував делегатам конференції за висловлену йому довіру та пообіцяв усіляко сприяти «динамівському» руху на Вінниччині, залучати молодь до спорту. Віктор Русин запропонував розширити коло учасників динамівської організації та ініціював проведення змагань сімейних команд динамівців : - при проведенні спартакіади кожна команда виставлятиме декілька спортивних сімей з дітьми певної вікової категорії.

Генерал Русин переконаний, що це сприятиме популяризації спорту та пропаганді здорового способу життя.

На завершення новообраний голова нагородив кубками переможців минулорічної «Динаміади», якими стали команда УСБУ (1 місце), команда УМВС (2 місце) та територіального управління МНС (3 місце) .



Переглядів: 4375
Поширень: 0