Але, перше що відмічають жінки-водії це те, що учасники дорожнього руху не поважають один одного.

учасниці автопробігу

Саме тому дівчата та жінки, які активно освоюють автомобільне кермо, спільно з клубом безпечної поведінки на дорозі «ГАРАЖ 77», пабліком «Це Вінниця, друже!», туристичною афішею міста, журналом «AUTOHOUSE», торговельно-розважальним центром «Мегамолл» та авто-мото-клубами міста вирішили провести автопробіг «Пані за ввічливість на дорозі».

Проект проводиться під патронатом відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.

учасниця автопробігу

Захід відбудеться 8 березня, збір учасниць та автомобілів о 14.00 біля Будинку Офіцерів. Для того, щоб потрапити до списку учасників необхідно зареєструватись у пабліку «Це Вінниця, друже!» (завантажити своє фото, на якому зображені ви і ваше авто). Розпочнеться автопробіг центральними вулицями міста. Кінцева точка – спеціальна жіноча парковка біля ТРЦ «Мегамолл». Продовженням заходу стане розважальна концертна програма, презентація автомобілів, безалкогольні напої та коктейлі.

учасниця автопробігу

Кожна учасниця автопробігу отримає диплом, зможе поспілкуватись з колежанками та продемонструвати любов до своєї автівки.

учасниця автопробігу

Учасниці, фото яких наберуть найбільше лайків отримають призи. Також спеціальним призом буде відмічена найбільш СТИЛЬНА АВТОПАНІ.

Участь у дійстві можуть брати команди, сім’ї, колективи, подруги, авто може бути власне чи позичене, єдина умова – за кермом має бути пані.

учасниця автопробігу

Окрім того, пані виступили з ініціативою утворити жіночий автоклуб, який розпочне діяти 8 березня.

ГАРАЖ 77, спільно з дорожньо-транспортним управлінням починаючи з цього дня організовують спеціальні програми пропаганди ввічливості та безпеки на дорозі. Окрім того, паблік «Це Вінниця, друже» буде оперативно розміщувати фото усіх грубіянів за кермом, які потраплять в об’єктив фото- відеокамер!

8 березня вінничанки влаштують автопробіг «Пані за ввічливість на дорозі»

Додаткова інформація:

Відділ молоді та туризму Вінницької міської ради, тел.: 59-52-82.



Переглядів: 9490
Поширень: 0