Привітання з 8 березня від Сергія Кудлаєнко

Депутат обласної ради Сергій Кудлаєнко привітав працівниць обласної лікарні імені Пирогова завітавши до них з квітами та 20 - кілограмовим тортом.  Депутат розповів, що до 8-го березня планує поздоровити також жіночі колективи освітніх закладів та Житлово - експлуатаційних контор.

Також Сергій Кудлаєнко привітав з 8 березням жінок, старших по будинках на Вишеньці. Сергій Кудлаєнко разом з депутатом міської ради Олександром Парвадовим організували концерт.

Виступали заслужений артист України Юрій Гергій, саксофоніст Василь Журбенко і разом з ними 20-річна студентка, яка живе у цьому ж мікрорайоні Маріам Камара. Дівчина сліпа від народження, але має артистичний талант: пише проникливі вірші та душевно співає чарівним голосом.

концерт на честь 8 березня

- Майже усі старші по будинках – жінки і їм доводиться стикаються з усіма проблемами житлово-комунальної сфери, - говорить Сергій Кудлаєнко, - але вони не побоялися взяти на себе таку велику відповідальність: вирішувати ці проблеми, наводити порядок у будинках, де живуть їхні сусіди. І наш обов‘язок – підтримати цих жінок та щиро подякувати за те, що вони роблять наше місто кращим.

На свято завітали близько 25 жінок – старших по будинках.

- Хоч я прихворіла, але з температурою прийшла, - говорить Олександра Кучер, яка проживає у будинку №75 по Хмельницьке шосе. - В мене ні чоловіка, ні сина немає і мені дуже приємно, що нас вітають. Значить, ми комусь потрібні.

За три передсвяткові дні п’ть тисяч вінничанок отримали квіти від депутата обласної ради Сергія Кудлаєнка.

Жінок привітали з 8 березням

- У повсякденному житті чоловіки прагнуть глобально змінювати життя, а жінки – детально, - каже Сергій Володимирович. – Та нам, чоловікам, дуже важливо бути впевненим у тому, що за спиною нас чекає надійний затишний дім, який створюється жінкою. І переконаний: успіх будь-якого чоловіка напряму залежить від жінки.



Переглядів: 6733
Поширень: 0