В приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації делегація зустрілася з керівництвом області та міста. Під час офіційної зустрічі фіни зазначили, що мають бажання налагодити співпрацю з владою та підприємцями у сільськогосподарській та фармацевтичній галузях, тому їх цікавив бізнес-клімат, який склався у Вінницькій області, та наскільки влада регіону готова до реалізації сумісних проектів. Губернатор Вінниччини Іван Мовчан, голова обласної ради Сергій Татусяк та секретар Вінницької міськради Сергій Моргунов зауважили, що у Вінницькій області робиться все можливе, аби ні місцевий бізнес, ні іноземні інвестори не відчували будь-яких незручностей та адміністративних перешкод. До того ж Вінницька область є одним з небагатьох регіонів України, де на практиці діє місцева антикорупційна програма. Сторони також домовились, що незабаром обговорять пропозиції про співпрацю більш конкретно з можливою прив’язкою інвестиційних проектів до запропонованих бізнес-майданчиків.

бізнес-делегація та пані Макконен відвідали також «Прозорий офіс» Вінницької міської ради

Під час перебування у Вінниці бізнес-делегація та пані Макконен відвідали також «Прозорий офіс» Вінницької міської ради. За чотири роки роботи сюди звернулося 680 тисяч вінничан. Щоденно він приймає від 800 до 1 тисячі відвідувачів, а три відділення, які працюють уже протягом трьох місяців в різних мікрорайонах міста, - від 500 до 900 осіб кожен. «Ми повністю відкриті, і наше завдання – надавати якісні послуги людям, незалежно чи це пересічний вінничанин або ж бізнесмен, - розповів гостям секретар міської ради Сергій Моргунов.Ми розробили ефективну клієнт орієнтовану систему, яка дозволяє обслуговувати максимальну кількість відвідувачів за короткий термін в зручних умовах з чіткими термінами та алгоритмами усіх процедур». На сьогоднішній день середній час обслуговування одного відвідувача у вінницьких Центрах адміністративних послуг складає 12 хвилин. Пані Макконен схвально оцінила організацію роботи «Прозорого офісу» та зауважила, що система гарно налагоджена.

Також пані Посол розповіла, що наступного разу хоче приїхати до Вінниці в теплу пору року, щоб на власні очі побачити відомий вінницький світломузичний фонтан на набережній «Рошен».



Переглядів: 5950
Поширень: 0