Досвід шкільних лідерів Вінниці вивчали лідери учнівського самоврядування зі Львова

В рамках роботи «Школи лідерів» учні зустрілися із депутатами Молодіжної ради, яка є дорадчим органом при Кабінеті Міністрів України, а саме: з головою молодіжної громадської організації «Молодь Вінниччини» Михайловим Артемом; з заступником голови молодіжної громадської організації «Молодь Вінниччини» з питань розвитку молодіжних програм Марсенюком Олександром; з керівником Вінницької волонтерської групи Баталовою Дариною. Учасники зустрічі обговорювали ефективність роботи молодіжного самоврядування в нашій країні, визначали його сфери впливу та намітили нові перспективи спільної діяльності.

Під час візиту до Вінниці лідери шкільного життя також ознайомились із діяльністю прозорого офісу, гарячої лінії міської ради

Презентували гостям діяльність міської громадської організації «Союз старшокласників «Лідер» голова організації Вадим Паламарчук та головний редактор газети «Максимум» Євгеній Павлюк.

Лідери шкільного врядування також мали можливість відвідати Вінницьку міську раду, де вони зустрічалися із представниками міської ради, які відповідають за освіту та дозвілля дітей та молоді. Зокрема, із заступником міського голови Валентиною Балицькою, директором департаменту культури Іриною Френкель, начальником відділу молоді та туризму Русланом Анфіловим, директором департаменту освіти Володимиром Буняком та заступником голови комітету по фізичній культурі та спорту Романом Семчуком.

круглий стіл за участю Володимира Буніка

Під час візиту до Вінниці лідери шкільного життя також ознайомились із діяльністю прозорого офісу, гарячої лінії міської ради та інформаційного телевізійного агентства «Віта». В рамках «Школи лідерів» також були проведені ознайомчі екскурсії Вінницею, школярі також відвідали фабрику солодощів «Рошен» та підлітковий молодіжний клуб «Гараж». Тут учасники вінницького клубу «Black Chicago» провели чемпіонат інтелектуально - психологічної гри «Мафія».

Досвід шкільних лідерів Вінниці вивчали лідери учнівського самоврядування зі Львова

Вдосконалити свої лідерські якості, ознайомитися із методикою написання конкурсних проектів та газетних статей, учасники навчання могли під час тренінгів та практичних занять, які для них проводили: психологи соціальної служби дітей та молоді Ірина Ковиліна, Євген Козлов та Дмитро Калита, виконуючий директор благодійного фонду «Подільська громада» Андрій Дручинський, журналіст Вінницької газети Михайло Шафір.

Досвід шкільних лідерів Вінниці вивчали лідери учнівського самоврядування зі Львова

Як підсумок роботи «Школи Лідерів» був проведений круглий стіл за участю директора департаменту освіти Вінницької міської ради Володимира Буняка та начальника відділу виховання та позашкільної роботи Ірини Кравець. В ході проведення круглого столу лідери вносили свої пропозиції щодо покращення роботи «Школи лідерів» та домовились про співпрацю між головами учнівських врядувань Львова та Вінниці.

гості зі Львова побували у сквері Козицького



Переглядів: 7599
Поширень: 0