Участь в конкурсі взяли учні з різних областей України, що досягли найбільших успіхів у сфері інформаційних технологій. Вінницьку область представляли 3 учасники: Ярослав Опольський (ДПТНЗ «ВМВПУ»), Антон Сахнюк (ЗОШ №17), Денис Драгомирик (ЗОШ №33).

Один із переможцівЗа перемогу боролися в трьох номінаціях: «Офіс-менеджмент», «Програмування», «Web-дизайн».

Весь конкурс поділявся на два етапи: захист домашнього завдання та практичний тур. В першому – учасники захищали власний проект на вільну тему для програмування та web-дизайну на тему «Мої уподобання» для спеціальності «Офіс-менеджмент». Завдання в другому турі розподілялися відповідно до обраного напряму:

  • «Програмування» – створення певної кількості програм для вирішення поставлених авторам завдань;
  • «Web-дизайн» – створення власного сайту за певними окресленими умовами;
  • «Офіс-менеджмент» - виконання завдань в офісних програмах, таких як: MicrosoftWord, MicrosoftAccess, MicrosoftExcel та MicrosoftPowerPoint.

В останній день конкурсу відбулося урочисте закриття та нагородження учасників змагань.

За результатами змагання місто Вінниця здобуло друге командне місце серед областей України, отримавши дві срібних та одну бронзову медалі. Абсолютну перемогу отримало місто Чернігів, і саме воно очолюватиме наступний конкурс юних інформатиків, аматорів комп’ютерної техніки наступного разу, у 2013-2014 навчальному році.


 



Переглядів: 5191
Поширень: 0