До 2014 року в Україні необхідно створити 682 центри надання адміністративних послуг. Більше сотні вже створено. Уряд виділив у 2013 році 50 млн. грн. на створення центрів надання адміністративних послуг, які спрямують на капітальний ремонт приміщень, де розташують центри, придбання оргтехніки, інформаційних терміналів, приладів відображення інформації, системи відеоспостереження, системи керування чергою і організації роботи центру.

Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник перебуваючи у Вінниці. Він зазначив, що питання створення центрів адміністративних послуг перебуває на особливому контролі Президента України та Уряду.

Прикладом ефективної роботи центру надання адмінпослуг він назвав «Прозорий офіс» Вінницької міської ради.

«Я багато чув хороших відгуків про «Прозорий офіс». А сьогодні на власні очі переконався, що це були не порожні слова. Як на мене, то саме за критерієм якості надання адмінпослуг населенню, за критерієм спроможності місцевої влади захищати інтереси громадян у всіх сферах життя визначається ефективність роботи того чи іншого органу місцевого самоврядування і тих, хто їх очолює», - сказав Геннадій Темник. Він закликав регіони перейняти досвід Вінниці у організації роботи центру надання адміністративних послуг і втілити його на своїй території.



Переглядів: 4404
Поширень: 0