Останній день весни у Вінниці мав запам’ятатись однією з найбільш зворушливих подій для батьків випускників. Відмінники навчання мали просто неба танцювати вальси та інші класичні танці у фраках та вишуканих вечірніх сукнях. На жаль, ані батьки, ані перехожі не змогли насолодитись цим видовищем. Після обіду почалась сильна злива, а згодом – град. Але попри примхи негоди Бал медалістів 2013 року все одно відбувся.

бал медалістів у Вінниці

На жаль, цього року вінничани не побачили на головній площі міста кращих випускників 2012/2013 років. Через сильний дощ, який перейшов у зливу, а потім взагалі у град – Бал перенесли до актової зали Палацу дітей та юнацтва. Полонез у виконанні медалістів все ж таки відбувся, а майже 270 відмінників навчання отримали медалі. Цього року у Вінниці 223 випускника за результатами навчання у школі отримали «золото» і 44 – «срібло».

Володимир Гройсман та Іван Мовчан вітають медалістів

Разом із батьками та вчителями відзначили успіхи кращих учнів керівники області та міста. Голова Вінницької ОДА Іван Мовчан і міський голова Володимир Гройсман побажали випускникам, щоб зіпсований зливою настрій був останнім розчаруванням у їх житті.

«Попри погоду сьогодні свято. І в будь-якому разі цей день залишиться в пам’яті назавжди на все ваше життя. Адже кожен з вас, отримуючи медаль, згадає: як непросто це давалось з першого до останнього класу, і яка ціна цієї нагороди, - сказав Володимир Гройсман. - І всі ті знання, які маєте, ви використаєте, щоб виправдати надії ваших батьків та вчителів. Я бажаю, щоб ви були успішними та щасливими!»

А Іван Мовчан підкреслив, що ця подія є визнанням того, що медалісти весь період навчання у школі багато працювали. І в цьому є велика заслуга батьків та вчителів: «Ви багато працювали над собою з величезною відповідальністю і вірою. Хотів би подякувати вашим батькам та вчителям за терпіння, а вам за вашу мужність і бажання вчитись. Сьогодні ви йдете у дорослий світ, йдете далі здобувати освіту. Бажаю вам світлої життєвої дороги, великих перемог і Божого благословення!»



Переглядів: 8937
Поширень: 0