Захід запланований на суботу, 6 липня. Відомо, що серед 18 найсильніших бітбоксерів України буде й вінничанин Ярослав Шостак, відомий у колах шанувальників свого незвичайного таланту як K2FX.

Зв\'язатися з ним вдалося прямо в день його народження.

- Думаю, шанси у всіх рівні. Адже кожен, хто вже пройшов відбір на чемпіонат, показав свої сильні сторони, у кожного є якісь "фішки", заготівлі, - каже Ярослав Шостак. - Підготовці приділяю весь вільний час, який тільки з\'являється. Головне завдання - гідно показати себе на чемпіонаті.

Як відомо, бітбоксинг - це мистецтво створення та імітації ритмічних малюнків і мелодій за допомогою голосового апарату і артикуляції.

Крім вінницького бітбоксерів, в рамках чемпіонату своє мистецтво продемонструють такі майстри як Ador (Київ), Flow (Київ), КУБ (Вишгород), BoxWell (Чернівці), SuB-BaSSe (Чернівці), SmaGa (Одеса), Timer (Червоноград) та інші . Також у числі учасників заявлений півфіналіст шоу «Україна має талант-4» Саша Мельник.

Оцінювати виступи будуть зірки світового бітбоксу - Bee Low з Німеччини, Pepouni зі Швейцарії та Dharni з Сінгапуру.

За даними організаторів, переможець чемпіонату отримає грошову нагороду, а також можливість вперше представити Україну на "Чемпіонаті Світу з бітбоксом" в Берліні.



Переглядів: 6195
Поширень: 0