В обід, прилетівши з московського аеропорту «Внуково», під час посадки літак викотився за межі посадкової смуги. На борту було сімдесят сім людей – пасажири та члени екіпажу. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що з початку травня у Вінницькому аеропорту «Гавришівка» стартували комфортабельні авіасполучення з Вінниці до столиці Російської Федерації. Вінничани, жителі Хмельницької, Чернівецької областей, які летять на Москву та повертаються звідти додому, дуже задоволені. Тепер до Російської столиці не треба 18 годин «тягнутися» у потязі. За 2 години 15 хвилин завдяки комфортабельному літаку можна опинитися в центрі Москви.

47-річний Олександр Шайдаюк, повернувшись до Вінниці з Росії, тільки-но ступивши на подільську землю, зазначив:

- Я заробітчанин і працюю у Норильську, тому дуже часто доводиться їздити у Росію. Дуже щасливий, що відновили авіарейс, це надзвичайно зручно, вигідно і комфортно. Я ще пам’ятаю Радянський Союз і рейс, який функціонував. А от коли він перестав працювати – їздив зажди потягом. Що тут говорити, варто лише порівняти дві години і вісімнадцять… Я у захваті. Треба запустити побільші літаки. Залучати більше вінничан. Інформувати, повідомляти, щоб люди знали. Я впевнений, ще й не всі здогадуються про його існування, так як він лише недавно стартував.

Марія Степанчук (вінничанка-пенсіонерка, 64 роки):

- Дуже задоволена. Сьогодні вперше літала. Доля, на жаль, розкидала нашу родину. У Москві живе рідна сестра. Раніше змушена була їздити потягом. Аж тут випадково дізналася про рейс. Побачивши оголошення в трамваї, зателефонувала в інформаційний центр за номером 067 321-0006. Там доступно пояснили, де і як можна придбати квитки на літак. По при те, що купейним потягом їздити дешевше на 150 грн. (нагадаємо, що вартість квитка літаком із «Гавришівки» коштує 1100 грн., а потягом 969 грн (купе), все одно, ціна трішки завелика для наших умов та вимог. Але я вирішила, що моє здоров’я коштує дорожче. Тому відтепер буду тільки літати.

Віктор Продан (житель Хмельницького, приватний підприємець, 43 роки):

3 рази на місяць у справах доводиться літати до Москви. Раніше з цим виникали певні незручності. Про рейс дізнався, зайшовши на сайт: http://depo.vn.ua/content/aeroport. Зателефонував до інформаційного центру за номером 067 321-0006, там дівчата-оператори швидко і доступно розповіли усе, що мене цікавило стосовно рейсу. На борту почуваюсь, як удома. Чудова можливість подумати про перспективи, дивлячись в вікно ілюмінатора та милуючись величністю і красою нашої країни.

Журналісти нашого видання провели дослідження щодо основних переваг літака над потягом:

 
потяг
літак
тривалість поїздки
18 годин
2 години 15 хвилин
наявність зупинок
є і багато
немає
вартість квитка
960 гривень
1100 гривень
зручність
 
багато переваг*

* Літають усі: пасажири від 18 до 60+ років, маленькі діточки і закохані пари, впливові люди і веселі пенсіонери. Соціальний статус не має значення. Адже на борт літака стають люди різних прошарків. І це нікому не заважає перебувати в одному салоні, тому що за дві години вам точно не випаде спати на верхній боковій поличці, або місце біля туалету, або ж відчинені вікна з протягами. Тут усе інакше: зручні сидіння, приємний персонал, вправні пілоти-професіонали, ви – пасажир, небо і дві години перельоту.

Аеропорт «Гавришівка» та авіарейс «Вінниця – Москва» з радістю чекають та запрошують нових і постійних пасажирів. Адже їм не доведеться відбиватися від надокучливих бабусьок, які пасажирам пропонують журнали, кросворди, зернята і різні «мегаважливі» речі. Тут немає верхніх поличок і чужої постільної білизни. Тут протягом півдоби ніхто не буде «шовгатись» по головах чи ногах, якщо це плацкартні вагони. Бо, зрештою, переліт триває всього лише трішки більше лекційної студентської пари.

Тому забудьте про потяги на Москву! Тепер є чудовий варіант потрапити туди завдяки авіарейсу «Вінниця – Москва». Рекомендуємо приїздити до Вінниці за день до вильоту, щоб пройтися гарними культурними пам’ятками міста, відвідати музеї, подивитися на лазерне шоу світломузичного фонтану «Рошен».

Тепер вінничани щопонеділка та щоп’ятниці літають у Росію за 1100 в один кінець і визнають, що це справді хороша річ. Найбезпечнішим видом транспорту згодом усі охочі зможуть добиратися і в інші куточки світу. За рахунок таких починань і реалізації подібних проектів Вінниця помаленьку набуває статусу Подільської столиці.

Довідка:

Детальну інформацію про авіарейс «Вінниця – Москва» можна дізнатися за номером: 067 321-00-06. Телефонуйте і вам радо розкажуть усі деталі, які вас хвилюють.



Переглядів: 12733
Поширень: 0