Метою даного проекту є формування почуття європейського громадянства, інтеграція польської та української молоді через обговорення результатів Євро-2012, а також промоція здорового способу життя.

Патронатом проекту є Генеральне консульство Республіки Польща у Вінниці. Організаторами молодіжного обміну є польське товариство Єленогурської молоді «All-ternаtiwa» та ГО «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив».

Протягом тижня 36 молодіжних лідерів беруть участь у дискусіях на різноманітну тематику, інтерактивах, флешмобах, тренінгових сесіях, іграх із застосуванням інноваційних методів роботи. Тематика їх виходить за межі обговорення чемпіонату, пропагування спорту і здорового способу життя. Дискусії тривають і в сфері культури, екології, роботи неурядових організацій та ін. Наприклад, однією з тем діалогу є проблема збору та утилізації відпрацьованих батарейок. Учасники дискусії дійшли згоди, що у сьогоднішнього суспільства недостатня свідомість і недостатнє інформування, як саме можна утилізувати такі відходи.

Вчора біля Вежі учасниками організували флешмоб, метою якого є пропаганда здорового способу життя.

Поляки у Вінниці перебуватимуть до 21 липня, однак співпраця молоді на цьому візиті не закінчиться, адже молоді люди знайшли друзів, з якими в подальшому зможуть реалізовувати спільні проекти. ​



Переглядів: 3211
Поширень: 0