Вінницький міський комітет молодіжних організацій розпочав реалізацію "Програми безпечної поведінки дітей, підлітків та їх батьків в інтернеті та соціальних мережах", що реалізується спільно з teens-club "Універ" в рамках конкурсу соціаьних грантів Вінницької міської ради.

Інтернет-добро чи зло

Сьогоднішній захід називався "Я за реальність" і складався з декількох частин. Перша - опитування у вигляді анкетування. Анкетки з запитаннями, які стосувалися інтернету та соціальних мереж, зокрема, адже саме анкетування допомогло визначити та зрозуміти те, на скільки підлітки залежні від Інтернету. Для того, щоб в подальшому на основі отриманих даних підготувати майбутні програми для підлітків.

Інтернет - добро чи зло

Наступним кроком став конкурс "Інтернет - добро чи зло". Учасників заходу поділили на дві команди. Одна команда записувала позитивні сторони інтернету, а інша навпаки - негативні. За кількістю аргументів визничилась команда переможець, але обидві команди отримали солодкі подарунки від організаторів.

Відомо, що в соціальних мережах є досить популярне таке поняття, як "ЛАЙК". Учасники проекту та всі бажаючі наклеїли сердечки-лайки, що символізували любов до реального життя.

інтернет- добро чи зло

Останнім етапом стала гра в "Крокодил", в ній підлітки разом з організаторами показували слова та ситуації, що пов`язані з інформаційними технологіями та безпекою спілкування в соціяльних мережах.



Переглядів: 10892
Поширень: 0