В зв’язку з погодними умовами, Фінал чемпіонату з петанку на підборах переноситься на 30.07.2013 року (набережна «Рошен», 17:00)

Вінниця прагне стати столицею креативних ігор. Всі прикольні, модняві та креативні ігри приживаються у нашому місті.

Петанк

Нещодавно молодіжні організації започаткували гру у Французські кулі (петанк) на пляжах. Гра набула популярності серед модної молодіжної тусовки. І 25 липня на набережній Рошен підготують спеціальну галявину, де пройдуть фінальні ігри з гри петанк.

Французські кулі на шпильках

Родзинкою дійства буде те, що гравці французьких куль будуть змагатись на високих підборах (шпильках). До участі запрошуються команди з трьох осіб.

Тренувальні ігри тривають з початку тижня. Фінальні ігри розпочнуться о 17-00 на набережній Рошен.

Французькі кулі

Організаторами виступили teens-club “Універ» спільно з пабліком «Це Вінниця, друже!». Підтримку надає відділ молоді та туризму спільно з Подільським тур центром. Команді переможниці в подарунок професійна фото сесія і поїздка містом на шикарному лімузині.

Окрім переможців відзначені будуть: найбільш креативна команда, найстильніша команда з яскравою формою, команда у найкращих підборах та Найбільш кричаща команда! Додаткова інформація 59-52-82, 59-52-83. Реєстрація команд на пабліку «Це Вінниця, друже!» Буде весело!



Переглядів: 5048
Поширень: 0