Вечір понеділка, 22 липня для вінничан та гостей міста, що прийшли помилуватися найбільшим у Європі річковим світло-музичним фонтаном «Рошен» доповнився ще одним несподіваним шоу у виконанні правоохоронних та рятувальних служб – на набережній шукали вибухівку.

Біля Фонтану шукали бомбу

Десь близько 19:40 вечора до співробітників патрульно-постової служби підійшла бабуся та повідомила, що у одній з смиттєвих урн на набережній «щось підозріло тікає». Правоохоронці спробували на огляд з’ясувати про що говорить жіночка, але не змогли побачити під сміттям нічого, що могло насторожити, зате почули тікання з урни.

Біля Фонтану шукали бомбу

Відразу на місце події було викликано додаткові наряди міліції, вибухо-технічну службу та чергові наряди рятувальників, загалом понад 50 осіб.

Набережну миттєво звільнили від відвідувачів, очепили її правоохорнцями, а вибухотехніки почали «розміновувати» урну. Спочатку на неї наділи ковпак із зношених автомобільних шин, потім шини перемістили на середину пішохідної дорожки, перенісши туди чорний мішок із урни... і витягли звідти старенький, ще радянських часів будильник.

Біля Фонтану шукали бомбу

Тож, ніхто із людей у цій детективній історії не постраждав, й за годину вінничани вже повернулися на набережну, щоб помилуватися незабутніми витівками вінницького фонтану «Рошен», а правоохоронцям тепер доведеться з’ясосувати, хто так «пожартував» на набережній, де постійно збираються десятки тисяч вінничан та гостей міста.



Переглядів: 5251
Поширень: 0